9. dubna 2009

Omluva Romanu Polanskému

Vždycky jsem si myslel, že Polanského psychotický film "Nájemník" je nerealisticky přehnaný.

Rusko však opět dokázalo, že je zemí neomezených možností, ba dokonce že vodkou zocelený moloděc dokáže dát Polanského hororovému příběhu happy end. Tož se Romanu Polanskému dodatečně omlouvám.

11 komentářů:

  1. A za další, když už dáváte odkazy na novinky, tak tohle je lepší. To vám zkazí náladu i přes víkend. Ale pozor, chybí tam odkaz na originální zdroj.

    OdpovědětVymazat
  2. Bohužel, četl jsem...:-(((

    Zase měla, má a bude mít AndyO pravdu...

    OdpovědětVymazat
  3. To je tím, že jste mladý a nezkušený Petersi:) Kdybyste viděl, co vydrží opilý člověk aniž by se mu něco stalo a nemusí to být ani Rus! Mylím, že to má nějakou fyziologickou příčinu. Nicméně tohle je opravdu heroický výkon:)

    OdpovědětVymazat
  4. Kapitáne, přečtěte si prosím vždy, kdo ten článek píše.

    OdpovědětVymazat
  5. 2 neználek

    Právě jsem se chystal, že na to napíšu krátkou upoutávku na Nautila. Dostalalo se to dokonce do zpráv na Nově.

    Proč tak smutně Vodníku, to je dobrá zpráva. Při genocidách se nedají zničit všechny důkazy. Důležité je, že se začalo pátrat a objevují se první nesrovnalosti v oficiální legendě. Hledání ledviny pro Andy nabralo ten správný rytmus. Jak jsem říkal, chce to čas.

    Domnívám se, že je to celé účelové. V Kosovu je třeba vyměnit loutky, tyhle jsou pro novou americkou administrativu moc špinavé. A jestli se přitom podaří odstřelit i "soud" v Haagu, nebude to Amerikánům vůbec vadit. Už ho vlastně ani nepotřebují, ti koho chtěli nechat "soudně" zlikvidovat, toho už zlikvidovali. Teď by mohl být na obtíž, kdyby někdo chtěl třeba předložit účet za 8 let Bushovi "demokracie".

    Konspirační teorie se opět stávají realitou. Šílená doba.

    OdpovědětVymazat
  6. Konspirační teorie se opět stávají realitou.

    Je to ještě horší, než si myslíme. Vy i já...

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Pardon Petersi, konečně mi to došlo:)

    OdpovědětVymazat
  9. Konspirační teorie se opět stávají realitou.
    ?
    prilis mnoho faktu, ktere do sebe zapadaji:
    komu Obama
    k smazani snad neni duvod, mozno si najit i na Vrbe a jinde :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Konspirační teorie se opět stávají realitou.

    Tak to je dobrý vtip. Nebo pouze megalománie typická pro tuto dobu? Nazývat triviální úvahy a základní fakta "konspirašní teorií". Ono je to spíš tak, že infantilní veřejnost již nedokáže ubránit svoji pohodlnou nevědomost před do očí bijící pravdou.

    OdpovědětVymazat
  11. Ad Astr:

    Ten dokument o Obamovi mně téměř ničím nepřekvapil. Od začátku jsem nečekal žádnou principiální změnu, byť jsem přitakal na to, že horší než GWB to být nemůže. Samozřejmě, že může - ale o to musí být přijatelnější ta loutka, která to má světu prodat.

    Jsou v tom momenty, které je nutno brát s reservou, ale celkově se to rozhodně vyplatí shlédnout celé až do konce a pak vyselektovat. Mně překvapilo snad jen to, s jakou fascinující drzostí tam říkají ty věci do kamery - jako že FED stojí nad zákony (Greenspan), že té krise je třeba využít (Kissinger a další), že kdo se octne na no fly listu, není počítán za Američana (Emanuel, který sloužil jako dobrovolník-civilní spolupracovník u IDF :-)))

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>