23. dubna 2009

Israel nepřímo obvinil Persii z přípravy plynových komor pro Židy

Silvan Šalom doslova řekl: "To, oč se nyní Írán snaží, se příliš neliší od toho, co židovskému národu udělal Hitler před 65 lety." Jak známo, základním znakem holocaustu jsou plynové komory. Pokud se politika Persie "příliš neliší" od protižidovské německé politiky, znamená to, že Persie buduje plynové komory pro Židy.

Domnívám se, že je nejvyšší čas ukončit israelské přípravy na aggressi vůči Persii. Nicméně, na rozdíl od toho, co
tvrdí Avigdor Lieberman, je to Obama, který má právo veta u svého válkychtivého vassala. Proto se domnívám, že Netanjahu, přes své přání, nebude mít žádné mrtvé Peršany na svědomí.

9 komentářů:

  1. Leon Kreutzfeld23. dubna 2009 v 19:25

    No, tolik ocekavany "showdown" mezi novou izraelskou a americkou administrativou se blizi. Obama na tohle tema dosud mlci, ceka se asi az Emanuel s Axelrodem postavi sve kachnicky do rady.

    Pokud by bylo jen na americkych Zidech, vsadil bych na posun k dvoustatnimu reseni, ale nezapomente ze Israel ma jaderne zbrane a vydal se v techto volbach opacnym smerem nez Americane.

    Jelikoz v poslednich 40 letech si Israel vuci USA prosazuje sve, priklanim se k tomu, ze bude Netanyahu ve vyjednavani uspesnejsi. Tzn. zadne reseni a pokracovani v osidlovani.

    Co se utoku na Iran tyce, to je imho pesak, ktereho Netanyahu ve vyjednavani obetuje za udrzeni statu quo.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano ano, v článku skvělý příklad aplikované logiky. Otázal bych se rád páně Silvana, zdalipak ráčí vlastnit akvárium.

    OdpovědětVymazat
  3. Gogo: Ok vzdávám se, pul hodiny premyslim odtud to je s tim akvarkem ale nemuzu si vzpomenout... ?

    OdpovědětVymazat
  4. To, že se palestinská otázka nepohne ani o centimetr, je naprosto jasné. To ví všichni. Pokud Netanjahu dělá bububu jen kvůli tomu, je to zbytečné.

    Naproti tomu nepodniknutí útoku proti Persii bude zdůvodňovat horko těžko. Už jsou na stole plynové komory a to jdou žerty stranou.

    OdpovědětVymazat
  5. Vazeny GP:-)
    Naproti tomu nepodniknutí útoku proti Persii bude zdůvodňovat horko těžko. Už jsou na stole plynové komory a to jdou žerty stranou.

    Vubec ne takto, vazeny GP, ono je to jeste horsi a zasahnout se melo proti Iranu jiz vcera. Zadne plynove komory s pravdepodobnosti vetsi nez malou nebuduji ani nepotrebuji, misto toho pry pripravuji jadernou naloz humanitarniho typu. Ze by jen proto ze stare a stale opakovane hrozby o moznem novem holocaustu se lepe poslouchaji? Vzpominate na pokrik pred casem o humanitarni neutronove bombe?
    V dnesni technicky pokrocile dobe by bylo pouziti neutronove jaderne naloze mnohem vykonnejsi nez tisic plynovych komor:-(

    Je pan vicepremier opravdu tak naivni a domniva se ze postrasit srovnanim s Hitlerem bude mit za nasledek verne primknuti sveta k Israeli?
    Zatim je to stale stejna pisen. Ze strany Iranu jen reci jako prave nyni posledne Iransko plesidentske o Israelskem rasismu prednesene ve Svycarsku, kriticky hlas a vyhrada k chovani israele, coz zacina byt pouzivano stale casteji i jinymi nez jen Iranskymi predstaviteli, na druhe strane vyhrozovani ze strany Israele o nutnosti "preventivniho" zasahu pred hrozicim nebezpecim.Toto uz tu jednou bylo, kdyz slo o preventivni invazi do Iraku!
    Popostrcit Emericany do Iraku bylo mnohem snadnejsi, ze nyni totez zopakovat s Iranem. Svet je zase o kousek dal, jen nutno doufat ze ne dal ke sve vlastni sebezahube. A nejen doufat, take pro to konecne neco zacit celosvetove delat. Akce zvana vyvoz EmerickoIsraelske demokracie do Iraku podle poradcu z "vlci smecky" R.Perle,P.Wolfowitz a dalsich valecni jestrabu
    dost jasne predvedla, ze preventivni valky nemusi byt to nejlepsi reseni.

    Tato kategorie lidi by jiz nemela dostat sanci mluvit a urcovat kudy a kam se bude svet ubirat. Take ne "strasaci" typu vyse uvedeneho pana vicepremiera:-(
    neoconsPREVENTIVNE neopakovat
    Iraq

    OdpovědětVymazat
  6. Milo:
    Mně jen připomněl ten Silvánův logický řetězec vtip o policajtech.

    Jeden se ptá druhého co že je to ta logika. Ten to vezme didakticky a zeptá se, zda má dotyčný třeba akvárium. Ten přikývne a moudrý kolega rozvíjí řetězec logických závěrů: Když máš akvárko, znamená to, že máš rád rybičky (kolega přikývne) tím pádem máš rád i zvířata (opět přikývne) a dá se logicky předpokládat, že i lidi (váhavé přikývnutí). A když máš rád lidi, tak určitě i ženské (překotně přikyvuje) .. no tak vidíš a na to jsem přišel logickou úvahou. To je logika.
    Na další směně se akvarista chce blýsknout před mladým kolegou a zeptá se ho, jestli ví, co je to ta logika a jestli ji umí používat. Nečeká ani na odpověď a hned pálí: Máš akvárium??
    Mladý příslušník vrtí ustrašeně hlavou že ne a starší kolega akvarista s uspokojením triumfuje: Tak to jseš určitě buzerant!

    OdpovědětVymazat
  7. Co v budoucnu a jake nebezpeci v budoucnu muze predstavovat Iran je otazka kterou opakovane nastoluje predevsim Israel.
    Podle jinych nez Israelskych meritek pro "svetovy mir" muze byt v soucasnosti vetsi hrozbou treba komunisticka Korea, viz:
    Koreaale predevsim Pakistan, kde Taliban vladne v jedne severni provincii Pakistanu jako by jim to tam patrilo. Pakistan je zeme kdy nezname dne kdy by se to mohlo zmenit z "demokracie" na plne Islamsky stat a od toho okamziku by jejich "Islamska" bomba mohla predstavovat okamzite nebezpeci, na rozdil od mozneho budouciho nebezpeci z Iranu.
    Nekde slysime travu rust, ale k jinym nebezpecim jsme hlusi?
    Jak rika muj pritel:
    V soucasne politice je to podobne hledani pijavic u pacienta, ktery ma otevrene zily :-(

    OdpovědětVymazat
  8. Nicméně, na rozdíl od toho, co tvrdí Avigdor Lieberman, je to Obama, který má právo veta u svého válkychtivého vassala.Zvonkajšku to tak vyzerá, ale já jsem přesvědčen, že se mýlíte a pravdu má Lieberman.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak se pojďte vsadit. Vsadil se Magnus, prohrál; prohrajete i Vy.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>