19. února 2006

Ignac Pospisil vulgo Cinik

Nasledujici heslo mi nebylo dovoleno dat na Wikipedii a navic jsem momentalne uz zase zablokovan - takze si to prectete tady.

Ignác Pospíšil, narozen 2. řijna 1978, Olomouc

Vyznamny cesky Wikipedista, vyznamny hlavne tim, kolik toho vymazal a znicil, dle dosazitelnych informaci sam nic nevytvoril, pouze opsal radu hesel z Pilatova Atlasu rostlin. Nikdo nemel odvahu mu na to placnout COPYVIO - wikipedisticka nalepka o poruseni copyrightu.

Politickym presvedcenim je KOMULIK - oficialne tvrdi, ze je katolik, ale chova se jako komunista. Jeho vasni je sledovat, aby nikdo na ceskou Wikipedie nepostoval nic negativniho o komunisticke minulosti zeme - pak hned vse maze nebo zpochybnuje nalepkami o zpochybneni. Jeho politickymi idoly jsou lidovecti politici pochybne minulosti, jako Svoboda, Kalousek nebo Lux.

Z hlediska psychologickeho profilu se jedna o patologickeho psychopata (paranoia querulans) , ktery byl patrne v detstvi vyrazne zneuzivan, coz se nyni, v pocatcich dospelosti, projevuji v jeho nenavisti k okoli a vsemu, co se lisi od jeho predstavy, jak by okoli melo vypadat a reagovat. K symptomum jeho nemoci patri, ze se soustavne snazi ziskat moc a prevahu sikanovanim okoli a nebo funkci s moci spojenou. Na wikipedii neuspesne kandidoval na spravce - v soucasne dobe kandiduje uz podruhe a soucasne kandiduje i na clena arbitrazniho vyboru - coz je conflict of interest, ale opet nikdo nic nerika, protoze se ostatni Wikipediste tohoto mladeho tyrana boji.

Na Wikipedii vystupuje pod nekolika pseudonymy, jako hlavni uz zmineny Cinik, jako vedlejsi pouziva pseudonym Kuryr, oba dva edituje z jeho bydliste a pracoviste v Ceskych Budejovicich. Nepouziva svuj vlastni pocitac, ale pouziva pocitace svych kolegu, cimz chce snizit moznost jeho odhaleni. O tom, ze pouziva pocitace kolegu je zminka u nekolika dalsich Wikipedistu. Pres me opakovane vyzvy nebyl nikdy za sve psychopaticke chovani zablokovan, vzdy jen napomenut - zablokovan jsem byl pokazde ja, kdykoliv jsem zadal zablokovani nekoho Cinika nebo nekoho jineho. Fasismus na ceske Wikipedii je veci denniho vyskytu.

6 komentářů:

  1. Právě jste dokázal celé wikipedii, jakmoc důvěryhodný zdroj jsou Vaše články. Tolik lží může na tak malou stránku směstnat pouze takový psychopat, jako jste Vy.

    OdpovědětVymazat
  2. A ze ses nepodepsal, cesky vlastence... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Byla to Cinikova volba zbrani - ne moje. I jsem ochoten bojovat jakymikoliv zbranemi.

    OdpovědětVymazat
  4. To co delam nema s jesitnosti nic spolecneho. Uz Yogi Berra rekl: It ain't bragging - if you have done it. Mam respekt k tem, co uz neco dokazali - ale odmitam byt patronizovan uplnymi nulami.

    OdpovědětVymazat
  5. On to obtloustly chudak Ignac Pospisilu alias "Cinik" bere podle sebe.

    Jemu nekdo neco smazat, nebo ho (nedej Boze!) snad i zablokovat jako nas, tak to neprezije. Zhroutil by se mu cely jeho svet ichtyla.

    Co se mne tyce, nic tam uz psat nebudu. Proc se nekde vnucovat? At si tam pisi ti hlupaci sami, at se poplacavaji po zadech a lesti si navzajem analni sondy. Terminy z doby, kterou nezazili, mohou vysvetlovat podle sveho mdleho rozumu nebo nejakych komunistickych blabolu.

    Lide cesky a slovensky, Buh s vami.

    OdpovědětVymazat
  6. Mohu jen potvrdit, mne tento hajzl obtěžuje stejným způsobem. jvano

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>