12. srpna 2010

Jak Česká televise lže

via Pirátské noviny. V původní zprávě jsou oproti zprávě České televise navíc: Česká pirátská strana 11 %, Věci veřejné 8 %, Dělnická strana sociální spravedlnosti 5 %, Strana práv občanů - zemanovci 1 %.

3 komentáře:

  1. Jak se píše v diskusi pod článkem v Pirátských novinách: Nesmysl. ČT zobrazila v grafu pouze výsledek parlamentních stran včetně TOP 09, která už v té době měla své poslance. Pirátská strana i VV byly v příspěvku zmíněné.

    Vzhledem k tomu, jak jsou ta čísla z jedné střední školy obecně relevantní, což potvrdil i reálný výsledek pirátské strany ve volbách, je to trochu moc velká bouře v trochu moc malé skleničce vody.

    Jo, byla to chyba, udělat ten graf takhle, protože to vypadalo, že jiné strany dostaly ještě méně. Ale zase si někdo plete chybu a záměrnou lež.

    A ta spekulace v Pirátských novinách o tom, že to dokonce bylo na příkaz z vedení ČT, je tak paranoidní a sebestředná, až je k pláči.

    OdpovědětVymazat
  2. Poslance měla i SPOZ, ale tu ČT neukázala. Což si o tom něco zjistit, než něco napíšete, anonyme? Byla to tedy záměrná lež.

    A navíc, proč se řekne, že KDU-ČSL měla procento a neřekne se, že Česká pirátská strana má 11 %? Copak jsou strany zastoupené ve sněmovně něco víc?

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>