9. prosince 2007

Dobytí Palestiny Peršany

K málo známému křesťanskému holocaustu došlo v roce 614. Kontroversní Israel Shamir o tom napsal celý článek, jehož faktickou správnost však potvrzují neutrální zdroje: "614 Iran Persian conquest under Chosroes (with the support of a Jewish army)." (Eretz Yisroel) "Although Khosrow himself was generally tolerant of Christianity, Shahrbaraz permitted thousands of Christian prisoners to be tortured by his Jewish aides. In 616 Alexandria was captured, and in 617 Chalcedon (opposite Byzantium), which had long been under siege by another of Khosrow's generals, Shahin, finally fell to the Persians." (Khosrow II, Encyclopaedia Britannica)

Asi nejhorší hrůza byl massakr antiošského patriarchy Anastasia II. v roce 610: "According to one modern translation of the passage in Theophanes, "the Jews of Antioch . . . disemboweled the great Patriarch Anastasius, and forced him to eat his own intestines"; according to another, "they hurled his genitals into his face.""

Pro p. Zemana též pramen. Židovský pohled na věc (PDF).

Updated.

2 komentáře:

  1. Díky za ten link, o těch massakrech jsem neměl ani tušení. Vypadá to tak, že si obě strany nemají co vyčítat, když přijde na pogromy a massakry. Ovšem to odhalení úporného přepisování historie židovskými historiky, které odhaluje jiný židovský historik Horowitz (gójského historika by okamžitě odepsali jako antisemitu, Horowitz bude zařazen na S.H.I.T.-list), to nahání vodu na mlýn současných popíračů, to je Vám jistě jasné!

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>