27. dubna 2006

Chudáčci z české části Wikipedie

Známý kníže Ignor, marxista Che, pravil: "Výbor nikomu nebrání, aby ohlásil svůj úmysl obhajovat vaše jednání. Představa, že toto oznánení zakládá jakousi imunitu, je ale mylná. --che 15:29, 27. 4. 2006 (UTC)"

Nikdo od těch gaunerů nechce, aby mi povolili úplně všechno. Nicméně, v čem může škodit, když se zastanu Open Proxy Editora? Jedině v tom, že budou mít lynch o něco těžší.

5 komentářů:

  1. Já myslím, že blokování osob, které oznámily, že stojí na straně lynchovaného (pardon: arbitrovaného), je úplná náhoda. Hrubě jsem urazil jejich ikonu pitomce Cinika a to musí jít všechny ohledy stranou.

    Nesmírně komicky zní ale Eggova poznámka "Obtížnou úlohu si na sebe vzal pan Pecina [který chce Vandalistu hájit]" - těsně před mým zablokováním. Zato svatouškovské Petr.Adámkovo "já nesouhlasím, ale nic proti tomu neudělám" připomíná stále víc nadporučíka Lukáše.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, to je nejlepší přirovnání. Ani Dubček, ani Hácha příliš neseděl - není ve vedoucí funkci.

    "Buďme Češi, ale nemusí o tom nikdo vědět."

    OdpovědětVymazat
  3. Navrhuji, abychom do budoucna místo »česká«, používali spíše výraz »čecháčkovská« Wikipedie.

    OdpovědětVymazat
  4. Ale Vojtíšku, tomu přeci nevěříš, ani Ty sám.

    Nikdo nikdy nežádal žádnou immunitu. Jen posuzovat psaní slova "cynik" bez pravopisné hrubky za osobní útok, je čisté bezpráví. Stejně tak poukaz na konflikt zájmu u -jkb- nebyl žádný osobní útok.

    No, nejvíce se k tomu blížilo, když jsem psal o Vašem šlendriánu, jak vedete arbitrage. Ale kdo by se právníkovi divil, když vidí, jak s neuvěřitelnou tupostí vedou matfyzáci process, který by prohrát dokázal jen neumětel? Dokázali jste, že to dokážete.

    OdpovědětVymazat
  5. Jaké osobní útoky? Ty jsou jen ve Vaší hlavě. Ověřujete si, zda je Vaše moc absolutní, o nic jiného tam přece nešlo.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>