1. listopadu 2009

Teď jsem se ale vážně nasral!

>:-(( Mně nikdo nebude předepisovat, co nosím! Toho jsem si za totáče s dlouhými vlasy a džínami užil až dost. A na tuhle campaigne platíte daně, vážení!!

A nebo je to vědomá sabotage zakuklených nacistů? Přece nikdo, kdo pamatuje campaigne "Máš-li dlouhý vlas, nechoď mezi nás!", se nemůže neotřást odporem při tomhle bizzarním deja vu !...

28 komentářů:

  1. Na tyto vpravdě polobolševické manýry skupin typu Helsinský výbor, financující své morální kýče bohatě z našich daní lze reagovat jed jedním způsobem:

    Performancí ve formě hromadné návštěvy Hatecore Shopu ;-)

    Jo a navíc, ve skutečnosti Thor Steinar už vlastní půl roku Arab a Lonsdale nemělo s neonacismem nikdy nic společného. A že si NS oblíbili určité značky? Co s tím? Přestaneme nosit spodky pro to, že je nosil Hitler?

    OdpovědětVymazat
  2. No dovedeš si jistě představit, že jsem dostal cukání jít si koupit mikinu od Lonsdale. Tohle na mě nikdo zkoušet nesmí! :-(

    Já tady nosil v 80. letech běžně šátek "palestinu" a teprve po r. 2000 jsem se na internetových diskusích dozvěděl, že je to výraz antisemitismu!

    OdpovědětVymazat
  3. Mimochodem diskusse pod tím článkem je docela výživná, nenašel jsem tam jediný souhlasný názor.

    OdpovědětVymazat
  4. Ad vodnik007: jenže já tehdy nebyl ani proti Israeli. To jsem začínal pomalu odhalovat manipulaci v mediích a začalo mi docházet, že můj automaticky pro-israleský postoj (jakožto reakce na bolševickou podporu Palestinců) nemusí být až tak docela v pořádku.

    OdpovědětVymazat
  5. "Palestina" je antisemitská? Boha jeho, to už snad ani není možné...přez zimu je dobrá půlka trutnovských mládežníků samý židobijec!

    OdpovědětVymazat
  6. Honem na údajné fašisty se "mladá demokracie" úspěšně dopracovává k vlastní formě fašismu. Skončí to jako posledně, kdy se postupně většina národa stane extrémisty (tehdy to byli protibolševičtí) a bude se čekat na příležitost:)

    OdpovědětVymazat
  7. "že je to výraz antisemitismu!"
    Tohle me vzdycky chytne.
    Kolik zidu opravdu maji semitskou krev?
    Vetsina semitu ve skutecnosti zide nejsou.
    Nakonec antisemita je kazdy kdo je take proti Arabum, vcetne Palestincu.
    Ono je to s tim "rasismem" vubec podivna politika.
    Diskuse na tohle tema.

    OdpovědětVymazat
  8. 2cnemo
    "mladá demokracie"
    S demokracii mame v USA taky legraci.
    Republikani doslova nenavidi Demokraty...
    Zrejeme Demokrat a Demokracie neni to same

    OdpovědětVymazat
  9. Vynikající reklama pro zboží mého klienta – jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  10. Četl jsem to včera ráno ve Volkzeitung a hned jsem si říkal, jak nám ta demokracie pěkně rozkvétá. A také jsem si říkal, že bych si nějaké to tričko od Thorna Steinera (či kýho výra jak se to jmenuje) měl koupit, byť mi to nic neříká a tento druh módy zdá se mi poněkud podivným.

    Skoro to vypadá, že zase někdo vymyslel jednoduchý způsob, jak kriminalizovat vybranou část populace. Navíc to smrdí další arbitráží.

    Ale berme to z té lepší stránky: konečně přestane být módní policie záležitostí hvězdiček a vezmou to do ruky profesionálové z módního odporu (Fashion Department) Úřadu vlády.

    OdpovědětVymazat
  11. Ja bych navrhoval, at se o reseni postara Neviditelna ruka trhu. Znacky jako Nibelunge! nebo Masterrace Europe mohou sice znit na prvni pohled nebezpecne, ale pokud by opravdu byly popularni, skoupi je zidozednarsti a arabsti investori a budou je po milionech kusu vyrabet v Cine a Indii.

    Mozna uz se to deje a proto tato skryta reklama na Lidovkach.

    OdpovědětVymazat
  12. 2 Vodnik007

    Je jen otázka, kdy vlastně u vás ta demokracie vlastně byla;) Oblékání totiž řešíte stejně po bolševicku, jako u nás:)

    OdpovědětVymazat
  13. Tohle už není Petersův blog, tohle už je jenom blog Vodníkových sratchek. De to dolů.

    OdpovědětVymazat
  14. Tribun: taky mě napadlo, jestli tu campaigne neplatí Thor Steinar nebo Lonsdale...;-)

    OdpovědětVymazat
  15. Mimochodem, byl jsem v Praze před 3 týdny na výstavě o Maharalovi a tam psali, že 18 je kvůli své kabalistické číselné hodnotě (představuje život) často užívaným židovským symbolem. Takže vzdělanější obdivovatelé Führera se mohou popsat osmnáctkami od hlavy k patě a pak tvrdit kontrolujícím orgánům Modního odboru MV, že jsou zanícenými kabalisty! Přál bych si vidět toho smělce, který by se odvážil hnát je k zodpovědnosti!

    OdpovědětVymazat
  16. Toho jsem si za totáče s dlouhými vlasy a džínami užil až dost.

    Rozdil je f tom, ze f te dnesni sametove demokrature nevis zda se jedna opravdu o stejne blbe vladne rizenou akci .... a nebo jestli to neni chytra a dobre vymakana reklama :-)
    Ony vubec cesty manipulace nabraly novy smer, ci presneji byly vylepseny az k dokonalosti v dobe nedavne jeste nezname.
    Ze bude hur to jeste pozname,
    to muzes mit pravdu
    ze dalsi postavi Lidu hradbu:-(

    OdpovědětVymazat
  17. Capitane:-)
    Skončí to jako posledně, kdy se postupně většina národa stane extrémisty (tehdy to byli )
    skoro to mate presne jen vo 20% ste se netrefil:-)
    Provladnich je udajne 30% od radaru az po dalsi Vondroviny, zatimco drive to bylo jasne ze 90% naroda jsou protibolševičtí extremiste.
    Vy tam zijete a vite, ale mam obavy ze pokud ve volbach zvitezi nova kolalice ODS + 09 tak se narod mozna rozdeli skoro na polovic a mate idealni prilezitost rozjet tam sice malou, ale zato ukazkovou stredoevropskou "obcanskou" valku:-)
    V prvnim kole Vas sice prozatimni Fischeriada bude chytat a zavirat, ale az zvladnete techniku navlekani zakazanych tricek a symbolu svym nepratelum, vitezstvi bude Vase:-)

    OdpovědětVymazat
  18. 2 vodnik007
    Pravda ne. Soudružské tykání a sratchky.

    OdpovědětVymazat
  19. ST: můžete klidně psát "sračky". Na tomto webu nejsou vulgarismy důvodem k censuře.

    OdpovědětVymazat
  20. V oblasti knih je pro mne snaha o státní cenzuru vždy důvodem pro "protest peněženkou". Knihu si přečtu, ale ty hadry bych asi nenosil. Samozřejmě fakt, že stát platí ideologickou kampaň z mých peněz a ještě takto narušuje hospodářskou soutěž považuji za něco příšerného.

    OdpovědětVymazat
  21. Tenhle vládní úlet kritisují i Lidovky, takže si establishment sám uvědomil, že to přehnal.

    OdpovědětVymazat
  22. GP: jeden článek v Lidovkách, které jsou aspoň formálně nezávislým tiskem, nedokazuje, že si establishment něco uvědomil (o tom bych silně pochyboval, mohl byste sám vědět z různých blogů, že když přijde na neonacisty, jdou občanská práva stranou), spíš někomu došlo, že dělat negativní reklamu se nesmí a stát (=daňový poplatník) by mohl solit ještě o hodně víc!

    OdpovědětVymazat
  23. Vodníku, do establishmentu vidím hodně (jsem formálně jeho součástí), takže vím, jak to v něm chodí. Domnívám se, že vyznavači různých konspiračních theorií by byli zděšeni.

    OdpovědětVymazat
  24. Domnívám se, že vyznavači různých konspiračních theorií by byli zděšeni.
    Proč? Že jsou úplně mimo nebo že skutečnost předčí i jejich nejhorší očekávání? (sám bych očekával variantu b).

    OdpovědětVymazat
  25. To první, pochopitelně. Rozhodující je šlendrián a voluntarism. Seriál Ano, pane ministře, popisuje státní správu věrně.

    OdpovědětVymazat
  26. GP: inu, vidím, že opravdu jen formálně...:-)

    OdpovědětVymazat
  27. http://www.ceskenoviny.cz/domov/zpravy/svolavatel-pochodu-neonacistu-plzni-dostal-300-hodin-praci/409590

    Pozor na to, chlapci, když vaše výroky na adresu našeho výtečného státu, jakož i Státu Israel, sečtu tímto měřítkem, mohli byste své dny docela dobře dožít na státní útraty!

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>