15. listopadu 2009

Kocáb s křížkem po funuse

Ministr Kocáb v r.2009 připustil: "Asi byl omyl, že jsme je po listopadu natvrdo nezakázali". Tento omyl chce ministr nyní napravovat - dočasným pozastavením činnosti KSČM.

Tuto snahu, stejně jako jiné snahy tohoto typu ("S kommunisty se nemluví", "Zakažme KSČM"), považuji za neblahý, pokrytecký a zpozdilý aktivism, odporující demokracii. KSČM je dnes regulérní parlamentní stranou a ohyzdné dědictví Gottwalda a dalších vrahů si holt ponese s sebou dál. Jak poznamenal trefně Bělohradský, v Evangeliu je taky plno věcí, které odporují Ústavě.

5 komentářů:

  1. K ohavnému dědictví: podívejte se, jak stručná je wikipedie o zajímavém tématu, zločinnému nakládání s dětmi, kterého se dopouštěly britské vlády od 30. do 70. let

    http://en.wikipedia.org/wiki/Child_migration

    OdpovědětVymazat
  2. Jene, já si o tzv. "demokraciích" nedělám nejmenší illuse, to byste mohl už vědět. Vy ale teď křičíte: "A vy zas lynchujete černochy!"

    Kdyby v r.1989 KSČ zakázali a rozpustili jako stranu zločineckou a zodpovědnou za čyřicetiletý marasm (jehož následky působí dodnes), mohli jste si vy, levicoví, založit nějakou slušnou levicovou stranu, kterou by s Gottwaldem, Slánským, Šalgovičem a Biľakem nikdo nespojoval.

    OdpovědětVymazat
  3. Ale tim je to jasné, ne? Právě proto nemohli demograti starou KSČ zakázat .. neměli by komu ty gulagy dalších padesát let předhazovat a tim celou levici propagandisticky delegimitizovat. Docela stejně to přece dělali minulý bolševici s německym revanšismem a masarykovskym střílenim do dělníků.

    OdpovědětVymazat
  4. Docela stejně to přece dělali minulý bolševici s německym revanšismem a masarykovskym střílenim do dělníků.
    Tomu nerozumím: bolševici nezakázali německý revanšism a masarykovštinu, aby jim to mohli vyčítat??? (:-O

    OdpovědětVymazat
  5. No šlo mi spíš ve srovnání o to propagandistický využití, ale mam pocit, že ani kapitalismus "an sich" ani ty revanšisty jinde než za svejma drátama bolševici zakázat taky nemohli.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>