29. listopadu 2009

Wilders a český senát

Těm, kteří tak zbožňují diskusse, nabízím článek Romana Jocha.

8 komentářů:

  1. Hm, tak jestli si takhle představujete informační blog...ten článek RJ je z 20. 11...pravda, blížíte se: "ideální článek LW je takový, o němž se nevede vůbec žádná diskusse, protože informace v něm podané žádné otázky nevyvolávají."

    OdpovědětVymazat
  2. Cílem LW není aktuálnost. To rozhodně není v našich silách. Cílem je přinášet zajímavé informace, bez ohledu na jejich stáří.

    OdpovědětVymazat
  3. To ve vašich silách jistě není, to je pochopitelné. Méně pochopitelné je, proč se nezaměříte na silnou stránku LW...a tou jsou právě výtečné diskuse. Málokde jsem narazil na takovou skupinu inteligentních a civilisovaných diskutujících. Já vám ty diskuse upřímně závidím a věřím, že nejsem zdaleka jediný...a vy je chcete rušit...prostě nepochopitelné.

    OdpovědětVymazat
  4. Já nic neruším. Kdo chce diskutovat, může. Kdo chce sledovat vše, co se tady šustne, může si pořídit RSS čtečku. Pokud nechce, tak mu mohu nechat všechny kommentáře přeposílat na e-mail. Ale kvůli 5 lidem nebudu měnit smysl a účel LW.

    OdpovědětVymazat
  5. Já nic neruším.
    Diskusse nerušíte. Ale ztěžujete. RSS čtečka ani nevím, co je, jak si ji mám pořizovat? Jste typický marxista, sociální inženýr: tady na Vašem blogu došlo přirozeně k určitému processu, který Vy máte nutkavou potřebu "usměrňovat". Jediným výsledkem takového "poroučení větru dešti" bude destrukce - v tomto případě zajímavé diskussní, ano, kommunity.

    OdpovědětVymazat
  6. K Jochovi: když už tam toho Wilderse zvali, měli ho nechat i žvanit. Sice by bylo spoustu vhodnějších míst než Senát, ale každopádně ten, co ho pozval, měl tohle mít ošetřeno. A jestli tam nechali povídat čínské kommunisty, tak ty tanečky kolem Wilderse nechápu. Chceme se přece presentovat jako neohrožení partneři v boji proti terrorismu a za bezpečnost Israele v hranicích, které on uzná za vhodné, proč tedy nenechat žvanit islamofobního populistického manipulátora? Udělali bychom si "voko" u páníčků!

    OdpovědětVymazat
  7. Vodníku, zkus nejprve tohle:

    Atom 1.0

    a kdyby to nešlo, tak tohle:

    RSS 2.0

    Zobrazí se ti poslední komentáře a browser by ti měl nabídnout "Subscribe to this feed" (mělo by být možné přidat jej do "bookmarks" - v IE "Favorites", kde si tak můžeš vytvořit "folder" s odkazy, které se budou automaticky aktualizovat). Pro IE by tam měl být též odkaz na "Learn more about feeds".

    Můžeš si též některý z těch odkazů nahoře uložit do bookmarků (favorites), stránku si podle potřeby otevřít tak jak je a čas od času si ji aktualizovat (reload).

    Existují lepší Atom/RSS čtečky (agregátory) - pro Firefox je výběr rozsáhlý - feed plug-ins pro firefox; s MSIE nemám moc zkušenost (používám pouze vyjímečně), tam ti neporadím.

    Existují též čtečky/agregátory nezávislé na browseru; s těmi, pro Windows, nemám zkušenosti vůbec žádné.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>