25. července 2006

Neonanujte na wikipedii, nebo dostanete přes prsty

Wikipedie se čím dál podobá příručce špatných příkladů názorně ukazujících, jak se slušný a myslící člověk zásadně nemá chovat. Od správcovské klaky bych čekal kdejaký podraz, ale toto už bylo nad mou fantasii. Li-sung tím Petrovi K. vzkázal: Už si na toho pinďoura nesahej, nebo budeš mít chlupaté ruce. A Mirek "Egg" Dušín dodává: "Na IRC o tom proběhla menší diskuse, IMHO není nutné ji tady opakovat, udělám jen praktickou poznámku pro správce současné i budoucí. Q: „Proč nemá správce blokovat sám sebe?“ A: „Protože tím na sebe prozrazuje, že nečetl Wikipedie:Blokování.“ ;-) Tak to nedělejte. U nás i v enwiki to tak odjakživa je, self-blocking to enforce a Wikiholiday or departure is specifically prohibited. --egg 18:11, 24. 7. 2006 (UTC)" Panebože, je toto vůbec možné?

5 komentářů:

  1. Ja bych ty wikipedisticke spravce mlatil mokrym hadrem pres ty jejich komunisticke drzky.

    OdpovědětVymazat
  2. Nechápu, co si to vymýšlíte. Blokoval jsem se, protože jsem potřeboval něco vyzkoušet. To co řekl nebo udělal Egg nebo Li-sung je zcela v pořádku a nechápu už vůbec, co jste tímto "článkem" chtěl říct.

    OdpovědětVymazat
  3. Petře K., Vy to v životě nepochopíte. To se nedá nic dělat. Nic si z toho nedělejte, na wikipedii taková nedostačivost naprosto nevadí.

    Ano, stejně jako Fuka onanuji nad wikipedií denně. Spíš ale zvracím.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám vskutku lepší věci na práci, než-li se hádat s hlupákem o jeho hlouposti. Pouze Vás (slušně) prosím, abyste se nadále zdržel psaní čehokoli o mé osobě.

    OdpovědětVymazat
  5. Jestli je někdo hlupák, tak jste to Vy. Nechtěl jsem to psát na plnou hubu, ale když jste si o to řekl, máte to mít.

    Vašemu přání bohužel nemohu vyhovět. To, co předvádíte na wikipedii, je zdrojem takového humoru, že by to nikdo nedokázal vymyslet.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>