17. prosince 2009

Nějak se nám ta nákaza rozlézá...

Zdá se, že po Zvědavci se do oblasti zájmu skupin, které střeží naši společnou svobodu a pravdu jako oko v hlavě, dostanou Outsider Media. Dnes tam uveřejnili článek známého nacisty a antisemity v masce harvardského profesora Stephena M. Walta, který nedávno odhalil své ledví spolu s dalším židobijcem Johnem J. Mearsheimerem v diletantské, nevědecké, pomlouvačné, zaujaté a proklaté studii. Podle 3D klassifikace se jedná o otevřený antisemitism. Nepřekvapuje mne ovšem, že na to upozornil Ha'aretz.

Řečnická otázka z článku: "...není podivné, že Hannah (Rosenthalová) musí hájit svoji kvalifikaci pro pozici v americké vládě tím, že říká, jak moc miluje cizí zemi?"

27 komentářů:

  1. My Češi jsme ovšem připraveni, stáčí nám oprášit a trochu aktualizovat stará hesla, například: "S Izraelem na věčné časy a nikdy jinak."

    Ale ta 3D klasifikace je ďábelsky geniální orwellovská mašina, to se musí nechat.

    OdpovědětVymazat
  2. Končilo to jinak Tribune:

    ani o vteřinu déle:)

    OdpovědětVymazat
  3. Co je 3D klasifikace? Ten minulý odkaz na rozhovor s Tydlitátovou se mi neotvíral...

    OdpovědětVymazat
  4. Z wiki - heslo antisemitismus poslední odstavec:

    Jako tzv. nový antisemitismus jsou některými autory označovány projevy zaměřené proti Státu Izrael. Při tom přesahují hranici legální, respektive legitimní, kritiky politiky Státu Izrael. Novodobý fenomén tak souvisí s tradičním antisionismem. K rozlišení kritiky od nového antisemitismu lze použít tzv. 3D test: Tam, kde kritika vytváří dvojí stadard, démonizuje Izrael či delegitimizuje právo Izraele na svou existenci, má jít o nový antisemitismus. Ten se prý projevuje současně v levicové politice, islamismu a krajní pravici, čímž se liší od „klasického“ antisemitismu, který je spojen spíše jen s politickou pravicí. Pojem přešel do užívání jako označení vlny antisemitismu narůstající zvlášť v západní Evropě po selhání dohody z Osla z roku 1993, která je částí Izraelsko - Palestinského mírového procesu, druhé intifádě v roce 2000, a teroristických útocích z 11. září 2001.

    Autorem 3D testu je Nathan Ščaranskij (doufám, že jsem mu nezkomolil jméno), bývalý sovětský disident a pozdější izraelský ministr.

    OdpovědětVymazat
  5. Stan: Aha. Děkuji!

    Ohanět se dvojím standardem mi připadá zrovna u Israele jako vrcholná drzost. Nikdo pro sebe přece nevymáhá dvojí standard tak odpuzujícím způsobem, jako právě Izrael - 'stát' bez pevně definovaných hranic.

    OdpovědětVymazat
  6. A ted jeste barevni sberaci barevnych kovu ukradli z Osvetimi napis "Prace osvobozuje". Takovy cin by v testu propadl u vsech 3D.

    OdpovědětVymazat
  7. LK: Samo. Přímo nelidský čin, podle některých.

    Krádeže a ničení palestinského soukromého vlastnictví a nelegální osídlování okupovaného území jsou oproti tomu činy zcela lidské a humanní...

    OdpovědětVymazat
  8. Takovy nazor nemuzete myslet vazne pane Juchelka, to je demonizace a delegitimizace.

    OdpovědětVymazat
  9. LK: Uplatňuje Israel ve svém případě dvojí standard? Uplatňuje. Má definovány hranice? Nemá.

    OdpovědětVymazat
  10. Ha! Prave proto, ze nema definovane hranice, tak je to delegitimizace jeho prava na existenci.

    OdpovědětVymazat
  11. LK: Já vám je definuji zítra, jestli budete chtít, vy ohrožení chudáčkové. Bude sobota, nemusíte pro to hnout ani prstem...

    OdpovědětVymazat
  12. AJ:

    Ohanět se dvojím standardem mi připadá zrovna u Israele jako vrcholná drzost.

    Israel, resp. sionisté, také s železnou pravidelností delegimitisují palestinský národ ("nic takového neexistuje") a démonisují muslimy. Mezi jiným...

    Ostatně "drzost" uvádějí antisemité jako typicky židovskou vlastnost. Ale Tobě zřejmě nevadí, že už Tě má paní Tydlitátová v notýsku...

    OdpovědětVymazat
  13. Anketa: jak byste odpověděli na onu řečnickou otázku na konci článku?

    Já si myslím - a přísahám, že mi šest millionů stačilo! - že to podivné je.

    OdpovědětVymazat
  14. Jasně, že to je podivné, k vzteku, atd. Co k tomu dodat? Nevěřím sice, že na to existuje nějaký oficiální proces, ale že se tato loajalita testuje je nepochybné.

    OdpovědětVymazat
  15. AJ: "LK: Já vám je definuji zítra, jestli budete chtít, vy ohrožení chudáčkové. Bude sobota, nemusíte pro to hnout ani prstem..."

    Silacke reci. My jsme nuklearni mocnost.

    OdpovědětVymazat
  16. Jak tu zase tak probouzíte nesnášenlivost mezi Plastelíncema a Šidákama, vzpmněl jsem si na jednu starou věc:
    http://www.youtube.com/watch?v=yjIfwwQOEXU

    OdpovědětVymazat
  17. Ad Leon Kreutzfeld a krádež nápisu:

    Jad Vašem: "Je to akt vyhlášení války."

    OdpovědětVymazat
  18. Starý Pán: Ano. Bereme z povděkem... Na oplátku zde : )

    OdpovědětVymazat
  19. Vyborna cover verze od Rachida Tahy, uplne to zni jako by to bylo jeho vlastni. Od Stareho pana mi ale link nefunguje.

    Vyhlaseni valky? Komu a kym? Ja bych tajne sluzby nasmeroval do sberen kovu. Jsem presvedcen o tom, ze to ukradli Cikani stejne jako ty desticky v Theresienstadt.

    OdpovědětVymazat
  20. Ad LK:

    Romea: »„Je to akt vyhlášení války ze strany elementů, které neznáme. Ale máme podezření, že jde o neonacisty, již tak projevují svoji nenávist,“ uvedl izraelský institut Jad Vašem.«

    Jsem presvedcen o tom, ze to ukradli Cikani stejne jako ty desticky v Theresienstadt.
    To jste ovšem podle Tydlitátové nácek!

    OdpovědětVymazat
  21. AJ: Nevidim to z duvodu ochrany autorskych prav. Takze je to vlastne spravne a demokraticke, chrani se tim lidska prava Sony Corporation.

    Re Vodnik: kdepak, ja jsem presvedceny sionista. I sionista muze mit na neco shodne nazory s nacky. Napr. na Richarda Wagnera, svickovou s brusinkovou omackou, nebo kdo ukradl ten kus zeleza v Auschwitz.

    OdpovědětVymazat
  22. I sionista muze mit na neco shodne nazory s nacky.
    Teď jste se právě ocitnul mezi ostatními proklatci na černé listině LPA, ADL, CIA, BIS a Interpolu! Ale jinak - mně to nevykládejte, to běžte povědít pí. Tydlitátové...

    OdpovědětVymazat
  23. Vodník: Já si myslím, že to udělali náckové. Nebyla to judaica, takže to koneckonců ukradli sami sobě. Byl to jejich nápis.

    Když tomu Židé ale celou dobu přikládali takový význam (vyhlášení války!), nechápu, proč již dávno nedali nahradit originál nějakou věrohodnou kopií...

    OdpovědětVymazat
  24. AJ: Já to taky tipuju na nějakého sběratele - nostalgika.

    OdpovědětVymazat
  25. >Silacke reci. My jsme nuklearni mocnost.

    Nezlobte se, ale Leone, ale musím se smát. K čemu vám ta atomovka bude? Použít ji můžete leda jako postmoderní platiku, pro ozdobu ministerstva obrany. Máte nepřátele v těsné blízkosti, můžete je sice atomově ožehnout, ale ne bez následků pro vlastní obyvatelstvo. A to si už vůbec nedovedu přestavit, co by jednostrané použití znamenalo pro židovské menšiny po světě.

    Abomba je zbraň proti velmocím, jako obranu slabšího v zoufalství, v regionálních konfliktech nemá žádný význam.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>