12. prosince 2009

Výchova podle Andy

Její výroky č. 1 (nyní již smazané): "Heil Hitler, Herr X [původně reálná přezdívka, poznámka G. P.]. To je radosti že kultovní rasistické prase vyhrálo a může dál postovat svinstvo na své žebravé stránky."

Její výroky č. 2: "Svoboda slova se testuje hlavně pomocí extremistických názorů prezentovaných jen proto, aby si ti, kteří mají s demokracií největší problémy vyzkoušeli, zda za nimi půjde dost kanonenfutteru. Tedy testuje nikoliv státní moc, ale ti, kteří tu státní moc chtějí pro sebe. Stwora si vychovává nesnášenlivé rasisty a přitom se tváří, že činí pravý opak. Důsledky jsou zjevné zejména na webu pana Peterse. To není zájem o svobodu slova, to je zájem o vlastní svobodu slova. Testování, kam až lze zajít. Naštěstí existuje možnost, jak lidi kteří v pošetilé představě, že svoboda slova pro extremisty, vrahy, rasisty, pokřivené duše a zakomplexované psychopaty je přesně to, co spasí svět jim dávají placet eliminovat- prostě je nechat semlít tím, co pomáhají budovat jako první..."

Je překvapující, jak lidé, kteří jsou schopni takových sprostot jako ve výrocích č. 1, nás tady mistrují podle výroků č. 2. Vlastně to překvapující není, nýbrž naopak logické. Tihle majitelé klíčů jiní nebudou, pořád se budou nad nás povyšovat, pořád budou rozhodovat o nás bez nás.

Jak nám ukazuje historie bolševismu, státní převrat se nepřipravuje řečněním, nýbrž konspirací. A na monitoring spiknutí tady máme tajné služby, to žádná redukce svobody projevu nemůže vyřešit. A osobně bych uvítal, kdyby postižení ukázali Andy žalobou pro urážku na cti (neplést s udáním pomluvy!), kde končí její svoboda urážet druhé. Když jí slušnost chybí, měl by jí naučit slušnosti soud.

17 komentářů:

  1. Mě na tom Andy přístupu opět udeřila do očí ta paranoia:

    "Svoboda slova se testuje ... jen proto, aby si ti, kteří mají s demokracií největší problémy vyzkoušeli, zda za nimi půjde dost kanonenfutteru. Tedy testuje nikoliv státní moc, ale ti, kteří tu státní moc chtějí pro sebe."

    Svobodu slova tedy "testují" ti, co chystají nový převrat/nový holokaust. Že by byla svoboda slova samozřejmostí a že by se nad jinými názory neměl nikdo pozastavovat, to těmto bolševickým pohrobkům ještě nedošlo. :-(

    "Stwora si vychovává nesnášenlivé rasisty"
    Patrně aby v jejich čele táhl na Hradčana, odkud vyokní nějakého demokratického presidenta a nastolí v České republice hrůzovládu a židovraždění! :-D

    On snad bude mít ten Atzmon pravdu, že se jedná o národní psychosu.

    OdpovědětVymazat
  2. to ať rozhodně udělají. Myslím že půlpenny někde seženu:)

    OdpovědětVymazat
  3. Je dost možné, že kdybych žil celý život v ČR, měl bych podobný názor jako Andy (jakákoliv kritika Israele je nepřípustná = antisemitismus) a nebo Tomáš ze Sprchy, který kdysi pronesl něco ve smyslu, že diskuse o holocaustu jsou již z principu nevkusné. Oprava: ne 'možné', když jsem v ČR žil, tak jsem takový názor MĚL.

    A jistě, diskuse o holocaustu podle mě mohou být skutečně nevkusné (z prinicipu asi ne, neboť studiemi o holocaustu se zabývá spousta seriósních historiků), ale Stwora (a ostatní) jsou běžně napadáni za JAKOUKOLIV kritiku Israele, nejen za nějaké, možná neobratně vyslovené, pochyby o počtech židovských obětí v koncentračních táborech, vyvolané beztak především lhaním předáků moderního Israele. Mezi tím je nutno rozlišovat.

    Holocaust rodičů není "licence to kill" pro následující generace židů až do skonání Světa a pokud ano, měli by nežidé mít výsostné právo pečlivě a bez omezení přezkoumávat jeho historické opodstatnění a to klidně i opětovně!

    Hlavní problém je v tom, že lidé jako Andy nebo Tydlitátová nemají většinou naprosto žádné ponětí o špinavém vlivu Israele v USA (z Kanady je na to docela dobře vidět) a zcela ignorují a nebo dokonce omlouvají současné zločiny Israele na okupovaných teritoriích. Jejich fanatismus je možná pochopitelný, i když omezený a neinformovaný, ale dlouhodobě k řešení problému rozhodně nepřispívá...

    OdpovědětVymazat
  4. Omlouvám se, Holocaust s velkým 'H'.

    OdpovědětVymazat
  5. AJ: pro tentokrát Ti to promineme, ale ať se to neopakuje!!

    Jinak nemyslím, že bys stále měl tytéž názory jako v Česku. To není místem pobytu, ale zájmem o informace a schopností myslet. Já když jsem utekl, tak jsme byl taky sionista, navrch se ze mě k tomu stal fanda Reagana a F.J.Strausse. A taky jsem se z toho dostal - a takových zatáček jsem musel vybrat v životě víc. Ještě dnes: už nejsou tak ostré, ale moje názory doznávají stále určité modifikace.

    OdpovědětVymazat
  6. Vodník: "Pro tentokrát Ti to promineme..."

    Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  7. Je to tak, dokud člověk čerpá informace jen z běžných zdrojů, tak je Israel, sionismus, IDF bez chyby. Jak já obdivoval Israel! Jenže pak zjistíte, často náhodou, že jsou i jiné věci, běžně neznámé informace...mě se toto stalo na Zvědavci...když jsem jej objevil, byl to doslova šok...hnus, antisemitismus, rasismus, nacismus...jenže pak se ukázalo, že ne vše jsou lži, nesmysly, že jsou i lepší zdroje těchto "zpráv zpoza opony" či jak to nazvat.

    No a tak jsem se nakonec stal extremistou :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Pokud by náhrada škody ("nemajetkové újmy", kdyby někdo chtěl rajtovat) za "rasistické prase" byla snížena na 1 halíř, ČR by přestala být právním státem.

    OdpovědětVymazat
  9. Ad Yamato: podobná zkušenost. Já s tím byl konfrontován v USA na začátku 80. let - chování některých Židů (které jsem předtím vůbec neodlišoval od Čechů, Slováků, Němců apod.) vůči nám + seznámení s nejtvrdšími versemi konspiračních theorií - taky jsem si říkal "to přece není možné, to nemůže být pravda" atd. No, celá řada z toho skutečně pravda nebyla, jiné věci se naopak v průběhu těch 30 let stále potvrzují, ten obraz se stále mění (k horšímu, musím říct). Musím taky říct, že tehdy jsem neznal téměř nikoho, kdo by věděl něco o čipech (ještě nebyly computery a platební karty!), NWO atd., dnes o tom ví stále víc lidí. Škoda, že jen část z nich si uvědomuje, že o tom věděl už sv. Jan Evangelista (Zjevení, hlavně 13:11-18).

    OdpovědětVymazat
  10. Jediný Žid, se kterým jsem udělal špatnou zkušenost, je Štěpán Kotrba. Jinak se ke mně chovali vždy slušně: když už mě chtěli napálit, tak vždy na úrovni, ne tak buransky jako Češi.

    OdpovědětVymazat
  11. TP: to bylo v Americe. A ani to neznamená všechno - prostě jsme na ně měli smůlu. Pak to nějaký čas trvalo, než jsme poznali normální slušné Židy tady v Evropě a svůj pohled mohli poněkud poopravit.

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Nevím. Já, jak jsem napsal, jsem taky nikdy Židy nerozlišoval od ostatních (Čechů, Němců) a divil jsem se tomu, proč na to židovství kladou někteří takový důraz.

    OdpovědětVymazat
  14. TP, Vodník:

    Já snad nemám žádnou špatnou osobní zkušenost s Židy. Většinou v běžném styku a při nedostatku nějakých kulturních indikátorů člověk ani neví, zda se jedná o Žida a v USA to ani nikoho nezajímá... Mé výhrady se týkají téměř výhradně působení státu Israel prostřednictvím zdejší lobby, AIPAC a podobně zaměřených organizací. Samozřejmě, nějaké orthodoxní židovské šílence ve Williamsburgu a podobné extrémy nepočítám (a nebo pouze, když někdo začne poukazovat na podobné věci u muslimů).
    ---
    To je zvláštní, jak se u tebe projevuje téměř kompletní regrese do historické minulosti, representované různými symboly (slušní evropští židé orthodoxie, apd). Zajímalo by mě, zda to bylo vyvoláno teprve tvou americkou zkušeností a nebo jestli jsi to u sebe pozoroval už dříve...

    OdpovědětVymazat
  15. Souhlasim s obema, Alexem a jeho osobni zkusenosti ale i s Vodnikem a postupnym poznanim.
    Take jsem nemel zadnou spatnou zkusenost a osobne poznal pouze slusne lidi o kterych jsem ani nemyslel na zidovskou viru. Ovsem deni kolem Izraele a jejich Lobby me donutilo k nekolika komentarum, ze ktere me jisty nouma zacal nazyvat zidobijcem. Prave diky jemu a podobnym, jsem cetl a overoval co je a co neni pravda. Clovek nemusi byt zidobijcem aby nevidel jako politiku vede USA spolecne s Izraelem, ze prezdivka USRAEL docela sedi.

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>