11. listopadu 2008

Wiki establishment o mé maličkosti

Na konkurenčním blogu se arbitr Okino hned 2x rozepsal o mé maličkosti (1 a 2). Jak to vidím já? Musím říci, že je jedině Okinovou zásluhou, že jsem poslední lynch, který vznikl na základě Cynikových úkladů, přijal tak klidně, ačkoliv jsem doslova za nic dostal doživotí. Okinova snaha byla velice positivní; bohužel ji nedokončil, Miracetiho lynch v Google pořád straší. Jenže byla by bláhovost chtít od člena wiki establishmentu schopnost věci dotáhnout do konce; to by wiki nebyla tam, kde je.

Ve svých textech píše, že si se mnou nepřeje kommunikovat. Je ve funkci, tak musí, žádná výmluva mu nepomůže. Koneckonců, nechci od něj nic víc, než rozhodnutí ArbComu. Potvrdit doručení e-mailu by už bylo moc, to chápu, takovou slušnost od wikipedisty nelze očekávat, nejsem naivní.

2 komentáře:

  1. Okino rovněž není normální, z toho je potřeba vycházet. Chcete-li se s ním o něčem domluvit, musíte postupovat jako byste mluvil s osmdesátiletou tetou po mrtvici. Láska, něha, trpělivost. Dobře slyší na argumenty mravní, naopak trpí morální padoucnicí. Když před ním vyslovíte například pojem "úd", zfialoví, vyvrátí se a deset minut se zmítá na podlaze. Pokud se Vám, příteli, u něj podařilo vyvolat byť jeden záchvat morální padoucnice, jste vyřízen navždy. Tahle hubená modroočka umí být studená jak sekyra.

    OdpovědětVymazat
  2. Obávám se, že těch záchvatů měl aspoň tucet.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>