25. května 2009

Hrozby naší budoucnosti

Bohumil Doležal napsal výtečný článek. Nebudu z něj citovat; je třeba si ho přečíst celý.

2 komentáře:

  1. Doležal nenapsal nic dobrého, jako ostatně nikdy. Je to další nesmyslné srovnávání současnosti s dějepisem 20. století pro střední školy. Paralely naprosto scestné, paraboly ještě scestnější.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejen GP i z jinych zdroju jsem slysel ze to je vyborny clanek:-)
    S jednou vyhradou.
    K tomuto odstavci:

    Co je tedy pro bezprostřední budoucnost představitelné: jako bezprostřední nebezpečí hrozí pseudoparlamentní systém ruského typu, v němž parlament zcela ovládne paroubkovská ČSSD, KSČM a navíc případně ODS v roli pseudoopozice, pokud se Klausovi podaří ji zmáknout.Za vlady Topolanka jsem z pera jineho politologa (Pehe?) cetl o moznem usurpovani moci ODS, o tom ze by se take jiz nemusely konat opravdu svobodne volby.

    Ja si myslim, ze prilezitost pro pana Dolezala teprve prijde:-) To az zakazane strany Delnicka, Narodni a dalsi co nejsou spokojeni se soucasnym stavem veci se spoji, vytvori novou silnou stranu, treba SOS (Strana Obcanskych Svobod) a ziskaji dobrych 30% hlasu :-)
    K jejich vysokemu narustu hlasu jim pomuze Sametove demokraticky tisk, ktery bude kricet az tak moc ze jen mrtvy si nevsimne, hlasy jim pozdvihne:-)
    Pak i pan Dolezal hladce nad Pehem zvitezi:-)
    A opet dojde na dobra stara hesla, jako treba:
    Za svetle zitrky, kupredu prava, zpatky ni krok:-)

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>