20. května 2009

Koho nevolit

Strana, která kandiduje Jana Kellera (Demokratická strana zelených Jaromíra Soukupa), si v mých očích podepsala rozsudek smrti. Nebrat!

16 komentářů:

  1. No jasně, jediné morálně přijatelné řešení je volit ODS.

    OdpovědětVymazat
  2. A nechcete říci čím se Keller "provinil"?

    OdpovědětVymazat
  3. A co NS? Té teď zakázali klip - to je jistě plus bod...;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Konečně strana, která vyhlíží trochu slušně.

    To muselo nakrknout všechny šplhouny, jidáše, quislingy až hrůza. Takže asi brzo začne velká očerňující kampaň. Jak vidíte, Peters je připraven na startu.

    OdpovědětVymazat
  5. Re Vodnik - ten klip Narodni strany je ale sila. Ja jsem obvykle z principu pro rozsireni hranic svobody projevu v Kocourkove, ale v tomto pripade si myslim, ze by to nemuselo projit ani v USA, ktere maji v tomto smeru zakony nejvice benevolentni.

    Bude zajimave sledovat, jak pripadny soud ohodnoti vyraz "konecne reseni," zvlast kdyz tam ta reklama vubec nerekla v cem by melo spocivat. Muj nazor je, ze zakaz teto strany uz neni utokem na svobodu projevu.

    OdpovědětVymazat
  6. Docela by mě zajímalo, zda ta jejich "Eva Holubová" je jen náhodná shoda jmen, nebo tam někoho s takovým jménem postavili záměrně.

    OdpovědětVymazat
  7. Ad Leon Kreutzfeld: no spiklenečtí theoretici tvrdí, že Edelmannovou tam nasadilo NWO podobně jako Sládka, aby zdiskreditovali české patrioty (podobně prý i DS). Tenhle klip (o němž jim muselo být jasné, jak to dopadne) by tomu nasvědčoval...

    OdpovědětVymazat
  8. Vazeny pane Vodnik, to neni spatna teorie, to me nenapadlo. Argumentuji ale, ze NWO nema zajem na rozsirovani poctu obyvatelstva, ktere se prizivuje na socialnim systemu a snizuje tak produktivitu populace.

    NWO ma zajem na maximalni produktivite a maximalni navratnosti investice. Tu Edelmannova neposkytuje.

    OdpovědětVymazat
  9. Vážený pane Kreutzfelde, Vy si myslíte, že cílem NWO (prostřednictvím Edelmannové) by v této theorii bylo rozšíření parasitního obyvatelstva? Kdepak! Cílem je zdiskreditovat patriotismus, postavit implicitní rovnítko mezi národovectví a nacismus (to se už v podstatě daří!), dosáhnout toho, že se Čech bude stydět za to, že je Čech, bude se hlásit k "evropanství" a ustupovat menšinám až na pokraj sebezničení. Pak v poslední minutě sestoupí z nebe jeho spása - NWO - a Čech mu bude na kolenou s povděkem lízat zafekalisovanou řiť tak, jak bude NWO pískat. Podobný proces probíhá ve všech evropaských státech.

    OdpovědětVymazat
  10. Keller na šestý pozici je jen do počtu, ale taky by mě zajímalo, čim se tak hrozně provinil. Pokud bych je volil, tak kvůli Solisovi.

    OdpovědětVymazat
  11. Bezchybně jste to vystihl, Vodníku. Ovšem když v tom žijete, tak se není co divit.

    OdpovědětVymazat
  12. Naopak, pokud bych potřeboval argument, proč je nevolit, tak kvůli Solisovi; Keller by proti němu byl ozdobou každého tělesa.

    OdpovědětVymazat
  13. Pánové Keller a Solis jsou inteligentní a informovaní lidé, to se v kotlince neodpouští

    OdpovědětVymazat
  14. Informativní diskuze pod článkem.
    Já snad kvůli nim půjdu k volbám.

    OdpovědětVymazat
  15. Kdyby byl Keller inteligentní, tak by nikdy nevystoupil z komunistické strany. Tedy přesněji: Nezapomněl by platit členské příspěvky.

    OdpovědětVymazat
  16. ad Alkibiades. Stačí do vyhledávacího řádku dát heslo Keller a vypadnou Vám hned 2 články: Jan Keller a AndyO + Střet civilisací

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>