3. listopadu 2009

Koncept znečištění potřetí

Jak se ukazuje, představa záměrných znečišťovatelů není nějakou šílenou konspirační teorií, ale nyní přiznanou velkou konspirací proti vlastnímu lidu.

Zdá se, že o vedení Labour Party platí, co kdysi Guy Peters napsal o jiné skupině: Důvodem je zřejmě psychologické ustrojení znečišťovatelů studánek a sprayerů: Nepošpiněný prostor je zneklidňuje, a proto chvátají s tím, aby jej poskvrnili svou ejakulací. Zjevně si tak vykompensují své pocity méněcennosti z nechopnosti vytvořit cokoliv positivního a nebýt pouhými parasity.

6 komentářů:

  1. To je nějaký omyl, to není žádné znečištění, to jsou lidé. To jenom aby se vyjasnily pojmy.

    OdpovědětVymazat
  2. Labouristé pouze dali staré Hitlerově theorii positivní znaménko. To si nemyslím, že je úctyhodné.

    OdpovědětVymazat
  3. Jan: Koukám, že se komunista ozval. Omyl to zjevně ze strany Labour Party nebyl, nýbrž promyšlený plán v duchu jejich neomarxistické ideologie.

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych byl ochoten připustit, že se jednalo o omyl, tedy o promyšlený plán v duchu zcela mylných předpokladů. Pokud Vy máte na mysli něco v tom smyslu, že někdo plánovitě usiluje o zánik bělochů/evropské kultury, je to na mě příliš. Ještě tak zánik křesťanství, k tomu mají nejrůznější skupiny důvod...

    OdpovědětVymazat
  5. Proč omyl, jednoduše existují lidé, pro které "rasa" není vůbec důležitá. S křesťanstvím to také absolutně nesouvisí, někteří černoši jsou racionální lidé, jiní podléhají nejrůznějším pověrám, v tom není přece žádný rozdíl.

    OdpovědětVymazat
  6. Jan: Ale pro ně naopak rasa důležitá byla, jelikož usilovali o rasovou a etnickou různorodost a pochopitelně i rasové míšení.

    Vodník: A oč jiného by mělo jít? Zkrátka zemi rasově znečistit a kulturně změnit z kultury britské/evropské na multikulturu africko-pákistánsko-kdoví ještě jakou. Jistě v tom hrál roli i dovoz voličů a likvidace bílých konzervativců, kterým chtěli sebrat to, co původně mnozí bránili. Ostatně když se podíváme na dnešní Konzervativní stranu pod Cameronem, tak se zdá, že si jim to podařilo.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>