9. listopadu 2009

Gaychat I

Původně zde byl jiný text. Protože zde vznikl gaychat, článek jsem přesunul jinam a postu dal odpovídající nadpis.

Updated.

38 komentářů:

  1. Ale to my si vědomi jsme. Svoboda slova je na tomto blogu (neomezená) je pouze pro názory antisemitské, homofobní, krypto či otevřeně fašistické až neonacistické. Takto se požaduje. Tvrdou ruku se požaduje zejména na Židy, Cikány a teplouše. Když dostanou ťafku od tatínka republiky náckové, je z toho pohoršení. Je-li antisemita nebo fašista označen za to, co je, smaže se to. Nevím, co jste byli zač, Víťo, Peťo a další, když jste byli mladí kluci... Co si ještě o sobě myslíte, že jste. Ale vytvořili jste si tady buňku, ve které jste se proměnili v cosi jako vnější okruh pole, uvnitř kterého stojí Vandas.

    OdpovědětVymazat
  2. Filipe, opět se mýlíte. Zastával jsem se tady i KSM. Prostě nemám rád fascisty Vašeho typu, kteří by všechny, kteří mají jinak peří než Vy, zakazovali nebo rovnou zavírali.

    OdpovědětVymazat
  3. Seriál článků o diskriminaci (1, 2, 3, 4, 5 etc.) asi rovněž nic neznamená. Ale proč se tady vlastně tak obhajuji? Copak stojím před inkvisičním tribunálem? Právo hlásat jakékoliv názory má v solidním státě (např. USA) kdokoliv, včetně kommunistů a nacistů. "Sticks and stones may break my bones but words will never hurt me.

    OdpovědětVymazat
  4. Já nejsem fašista, ale ty jsi nebezpečná forma naivky. Každá společnost musí potírat své nepřátele, jinak to nejde. Skutečnost, že tvůj nejbližší okruh lidí, se kterým si povídáš dnem a nocí, tvoří fašisti, antisemiti a neonacisti, zatímco můj teologové, matematici a historici, kteří se nemusí stydět podepsat, už sama vysvětluje, kdo je tady kdo přímo substanciálně.

    OdpovědětVymazat
  5. GP: Á, to je pěkně zapadlá debata. Ale dík za ní, člověku se otevřou oči a přestane leckdy plácat řadu nesmyslů.

    OdpovědětVymazat
  6. Zapomínáš, že ještě existuje život mimo Internet. To, že na LW většinu přispěvatelů tvoří lidé, kteří jsou značkovaní jako "extrémisté" praví i leví, mi vyhovuje, protože chci-li si přečíst prefabrikované názory, stačí, abych si koupil Mladou frontu. Já mám radši pestrost než bilakovštinu s jiným znaménkem.

    OdpovědětVymazat
  7. Filip Sklenář: "teologové, matematici a historici"

    Vaši kamarádi? To Vám ještě nevysvětlili, že nemůžete všechnu kritiku Israele označovat za antisemitismus? Co to jsou za "odborníci"?

    OdpovědětVymazat
  8. OŠ. Člověk, jehož intelekt je přes 120 ale tyto věci vysvětlovat nepotřebuje. Chápe je okamžitě, skokově. Měl jste mě, Ondřeji, upozornit, že jste mentálně retardovaný nejen co do vizáže, ale i skutečně. Mluvil bych s vámi trpělivě, pomalu a s láskou. Ale nenapadlo mě to. Takový Edward Witten rovněž vypadá mentálně retardovaný a jedná se přitom o největšího žijícího fyzika.

    OdpovědětVymazat
  9. Naprosto nechápu co mají společného Židé s homosexuály. Oni nemají moc společného ti reální Židé s těmi, které si představujete, kdepak pán co má na rohu krupařství, kdepak intelektuál nebo fyzik, v současné době je to buď občan fašistického státu nebo člen divoké menšiny v USA. A potom ještě jsou takoví ti co se do politiky nepletou a žijí tady a mají to jen jako důvod proč kdysi někdo ublížil jejich rodině, jako je např. David Rath, ale proti těm přece nikdo nic nemá.

    OdpovědětVymazat
  10. FS: Měl jsem na mysli změnu náhledů a názorů. Se skokovým chápáním problém fakt nemám, s chápáním vaší existence ano :)O mé nikoli nízké iq se nebát nemusíte, díky za péči. Hezký den, světu mír a vám lásku :)

    OdpovědětVymazat
  11. Myslíte, že člověk, který potřebuje, aby se mu vysvětlovalo jednoduché věci jako malému děcku, má jaksi plné právo označovat se za velmi inteligentního? No. Na takový názor máte jistě právo.

    OdpovědětVymazat
  12. Křesťanské panny - vidíte, znovu rovnou po hlavě do blbých klišé. Ne, netouží po křesťanských pannách, provozují rasisický stát. Stát, který vraždí bez soudu. Co chcete horšího.

    OdpovědětVymazat
  13. Leč pozor, ať to nehrotím. Vězte, Ondřeji, že kajícnému odpuštěno bude, takže vaše procitnutí mě samozřejmě velmi těší. Jen to nevzdávat a vytrvat! Vzhůru ke spáse své duše. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak pro pitomce ještě jednou. Vedli jsme kdysi s GP debatu o diskriminaci a antidiskr. zákoně. Argumentačně mě přesvědčil o vlastní pomýlenosti. To, že někdo napíše nesmyslné tvrzení, které je v rozporu s platnou legislativou, není důkazem žádného iq, ale prosté neznalosti.

    Já na tyto stupnice moc nedám, ale když chcete, tak se pohybuji a žiji v prostředí, kde není problém dostupnosti vysoce odborné lékařské péče, takže samozřejmě znám nejenom svůj tlak a váhu, ale i psychologem změřené iq. Ale psát vám to sem nebudu. Jednak nevím proč a za druhé považuji závist za opravdu, ale opravdu nehezkou vlastnost :)

    OdpovědětVymazat
  15. Bojují s s těmito lidmi, milý Jene. Koukněte s kým. Odsouhlaste varování a podívejte se. Když vás chce někdo zabít, jdou formální náležitosti stranou. Sebeobrana nevyžaduje žádný rituál.

    OdpovědětVymazat
  16. Jo, Amen. Taky se na půlnoční (jednou za rok) pomodlím za vaše procitnutí, i když v něj nevěřím :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ach tak, Ondřeji. To je mi tentokrát bez jakéhokoliv komediantství líto. Myslel jsem, že jsi dostal rozum, a ono je to právě naopak. A k tomu ještě mesiášský komplex a megalomanie... Nepřeju ti, aby ti byl Bůh milostiv, to by nebylo spravedlivé. Ale třeba ti pomůže.

    OdpovědětVymazat
  18. Takže ještě jednou. Provozují stát, založený na rasovém principu. Takovýto stát musí být zničen. Bojovat proti tomuto státu je naprosto v pořádku. I přitom je ovšem nutno zachovávat zákony války. Zabít zajatce v pořádku zpravidla nebývá. Neznám podrobnosti, je dost dobře možné, že šlo o žoldáka, s tím je možno naložit libovolně.

    OdpovědětVymazat
  19. Nuže vzhůru do boje! Oblecte si kanady a kúfíji a můžete s Vodníkem a Ondrou medle vyrazit do Íránu organizovat zkázu Izraele. Guy Peters může jít s vámi, bude vám dělat tiskového mluvčího. A nezapomeňte na Jamato Sana! Už je tlustý jako vepřík, trocha partyzánštiny mu jen prospěje. No a my se budeme v bázni Boží koukat, jak vám židi (spravedlivě) rozsekají prdele.

    OdpovědětVymazat
  20. Takto to asi nepůjde, ale je třeba bojovat v (zatím ještě) vyspělých zemích proti udavačským šmejdům, kteří se snaží zastrašovat a šikanovat. Pro pana Peterse bych jako nejvhodnější formu v současné situaci navrhoval blokaci.

    OdpovědětVymazat
  21. Nepůjde??? S takovými lemply ale ten džihád proti Izraeli fakt nevyhrajete! Musíte začít s Vandasem dělat kliky a dřepy, dostat se do formy a hrrrrrrrr na ně! Kecy na Lucerně to dopořádku nedáte a židé furt budou snít o dudlání křesťanských dívek a drze nekřesťansky zvyššovat plodinový výnos z holé pouště.

    OdpovědětVymazat
  22. Takže ještě jednou. Šmejd fašistický jsi ty, hecuješ tu proto národu a náboženskému přesvědčení. Buď rád, že pan Peters nevyužil svých profesních dovedností a nevyužil možností, které nabízí český (bez)právní řád, jenž nabízí leccost. Co je to za drzost a sprostotu sem lézt.

    OdpovědětVymazat
  23. Co to kecáte? Já jsem věřící člověk. :) Ale neměl byste se zdržovat, Jene. Je třeba si zabalit krosnu a vařič na tuhý líh, na Golanských výšinách táhne. Zbraň si můžete buďto koupit v uprchlickém táboru za dolary (doporučuji), nebo se ji můžete pokusit pěkně počesku zcizit izraelskému vojákovi (nedoporučuji - mohl by vám nafackovat a nechat vás izraelskou policií zatknout; ta by vás štandopéde poslala zpět k nám a měl byste na krku kromě pokusu o krádež ještě i vlastizradu: totiž službu v cizích ozbrojených silách). Neříkejte mi probůh, že jste nějaký obézní, dýchavičný chudáček, který nesmete Izrael do moře kdykoliv se mu zachce! Kór, když s váma půjde Jamato San. Ale hlavně vás prosím, kdyby se vám to přece podařilo: nevracejte se k nám. My, Češi, se za lidi jako jste vy, převážně stydíme a nepřejeme si vás na naší půdě s našimi občankami.

    OdpovědětVymazat
  24. Opakuji, šmejde udavačský nelez sem.

    OdpovědětVymazat
  25. Já ale v životě nikoho neudal. Dokonce ani ty, co prášili na mne. Ale stydím se za to. Je samozřejmou občanskou povinností ohlašovat trestnou činnost. A pročpak chcete omezit mou svobodu slova, výzvy k tomu, abyste konečně se odhodlal k činu a zaútočil na Izrael celým genocidálním potenciálem svých dvou okoralých platfusů? Vždyť vás podporuji, vy trdlo!

    OdpovědětVymazat
  26. Lžeš, jak se na křesťana sluší. Pana Peterse opravdu nechápu.

    OdpovědětVymazat
  27. Nejsem křesťan, ale kousek pravdy máte: jednou jsem udal lidi, kteří mi vykradli byt. Chápete. Kdybych byl od vás, zavolám prostě bouchače Ondřeje Š., a normálka si to s nima vyřídím, a jak bych se dostal do ráže, zastavili bychom se spolu všichni až v Jeruzalému a ten vrátili do rukou jeho právoplatným majitelům - a sice íránským mulláhům a českým neonacistům. Židy bychom vyhnali, nemají v Izraeli co dělat. (Vždyť i slovo Izrael znamená "místo, které židům nepatří".) Ale zvolil jsem policejně justiční cestu. Přišla mi míň idiotská. (Příkaz k úhradě škody jsem však vyhodil - tohle už by bylo bezbožné...)

    OdpovědětVymazat
  28. Filipe, nesliboval jste, ze odsud nadobro vysmahnete a nerikal Guy, ze drzite slovo?

    Ze vy jste zase vcera smazil peri?

    OdpovědětVymazat
  29. Á - Leon. Další do počtu. Brzy vás bude tucet jako kmenů izraelských a pak již nebude síly, jež vás zastaví. Plač, Tel Avive, naříkej dcero Jeruzalémská. Neboť já na tebe přivedu národ ze Severu, bojovníky zadnic mohutných a ten tě svými kecy utluče jako Kambýses kyji tě neutloukl!

    OdpovědětVymazat
  30. Když o tom přemýšlím, myslím, že bych tu nanašel člověka, kterému přijde sympatický Vandas.

    Co se nacismu týče, někteří tu sice mají slabost pro Sudeťáky a naplnění jejich požadavku Heim ins Reich, ale sympatie k nacistickým myšlenkách bych v tom neviděl.

    OdpovědětVymazat
  31. AHL 71: :-)))) Jinak bohužel - kritici Israele jsou promptně a bez dalšího zařazováni po bok Vandase, NO a jiných veličin. Na Psu jsou opposičníci posíláni do Koreje či na Kubu, označováni za muslimy, nacisty a kommunisty (nezřídka současně). Že se jinak nesporně intelligentní a relativně vzdělaný Sklenář snižuje na tuto úroveň, dokazuje, že Israel je pro tyto lidi neuralgický bod: jak na něj šáhnete, spustí se irracionální vegetativní reakce, spočívající v hysterických výkřicích špatně formulovaných nesmyslů. Já za svou osobu jsme ochoten tyto výkřiky v diskussi ponechat, pokud FS vypustí jakékoli osobní konnotace, při nejlepší vůli je ale nedokážu považovat za názor, nýbrž jen za to, co jsou - emoční vegetativní stressovou reakci.

    OdpovědětVymazat
  32. Filip Sklenář: Existuje podle vás oprávněná kritika Israele a pokud ano, kdo je oprávněn ji vyslovit a jaká je hranice, kterou nelze překročit? : )

    OdpovědětVymazat
  33. Jan: Lžeš, jak se na křesťana sluší.
    Co je tohle za nesmysl? Od kdy je lhaní nějakou specificky křesťanskou charakteristikou?

    OdpovědětVymazat
  34. Vodník: Od kdy je lhaní nějakou specificky křesťanskou charakteristikou?

    Spinoza Baruch (Tractatus Theologico-Politicus, Předmluva, částka 14): "Častokrát jsem se divíval, že se lidé, chlubící se, že vyznávají lásku křesťanskou, to jest lásku, radost, pokoj, zdrženlivost a věrnost ke všemu, perou hůře než nepřátelé a co chvíli dávají najevo nejlítější záští proti sobě, takže bys jejich náboženství poznal spíše podle tohoto jejich chování, než podle oněch zmíněných dobrých vlastností."

    Dodávám: Kdo je trošku sběhlý v patristice, scholastice, moderní i staré teologii a vůbec apologetice křesťanské, může myslím říci, že základním modem křesťanského přemyšlování, jest lhaní bezuzdné.

    OdpovědětVymazat
  35. Tak si říkám, jestli nakonec není běžnému theistovi stravitelnější průměrný atheista nežli konkurenční theista :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>