3. srpna 2006

Polemika se Sprchaři II

motto: "Ja uz jsem rezignoval, GP nepochopil/nechtel pochopit, ze ze sebe dela idiota. Prislo mi to jako vysvetlovat neco osmiletemu klukovi, kterej se akorat rozhodl, ze bude otravovat, dokud nebude verejne uznan za nejlepsiho. A cim vic lidi ho prestava poslouchat, tim vic se vzteka." Typická sprší noblessa.

Příspěvek trolla od narození, Jana Nováka, je ještě hluboko pod jeho úrovní. Nebudu reagovat na bláboly z cesty, snůšku trivialit, s kterými nikdo nepolemisuje. Max se podobá onomu Pajoutovu osmiletému klučíkovi, který se pod rouškou noci, aby ho nikdo neohrožoval, vkrade na pískoviště a pak vykřikuje: "Já jsem král."

Maxova naivita je nesmírná: "Syrská tajná služba by ráda pomohla." Syřani budou mít v ruce atomovku, ale s klidem Angličana ji pošlou dál. No nic, Maxi, v mateřské školce Vám tohle uvěří.

"Dá se ale asi předpokládat, že druhá strana se to bude snažit to zatajit." To asi jo. :-) Ale je Mossad k něčemu, nebo jen na parádu?

"Nedávno ještě byly liché obavy, že Hizballáh disponuje raketami s doletem 70 a 90 kilometrů či radarově naváděnými protilodními raketami." Pokud Israel podcenil protivníka, sám názorně zjistil, že se to nevyplácí.

1 komentář:

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>