29. května 2006

Consilium abeundi

Tento blog čte kolem 200 čtenářů denně, takže si myslím, že nastal čas k formulování jeho politiky. Jsou zde vítáni všichni čtenáři a všichni přispěvatelé, kteří mají co říci. Pokud někdo chce uveřejňovat texty na hlavní stránce, stačí, aby nám poslal e-mail, a dostane pozvánku.

Nejsou zde vítáni trollové. Petrovi, Maxovi Von vulgo Anonymousi a Pohraničníkovi tímto dávám consilium abeundi. Jejich příspěvky nemají žádnou hodnotu, často je jedná o pouhé tapetování či krádež cizích textů. Od nynějška proto budou zvýšenou měrou mazány. Tento blog si nepotřebuje čtenost zvedat umělými "spory" s nějakými trolly. Nekvalitní texty jen zbytečně zabírají místo a zatěžují čtenáře, které nezajímají. Oněm třem trollům doporučuji místo tohoto blogu server Sprcha, tam berou všechno. Avšak jmenovitě Pohraničníka upozorňuji, aby si vzal poučení z osudu AndyOn a nesnažil se hádat s tamním Klanem, jinak od něj dostane výprask. Pokud chce na Sprše uspět, musí být sionista, podporovat invasi do Iráku, být antikommunista, kritik čecháčkovství a stoupenec Kateřiny Jacques. Naproti tomu já osobně jsem v konfliktu Petr Maule – Alex Juchelka jednoznačně na straně p. Juchelky.

Cením si všech ostrých kritiků zdejších textů, jako je p. Vaněk, Fuxoft nebo Neználek. I oni jsou vítáni a mají-li zájem, rád jim pošlu pozvánku opravňující psát texty na hlavní stránku. Tento blog si nebere servítky, nebojí se nikoho a ničeho, nevytečkovává zbaběle slova jako je hovno, prdel či kunda, takže musí počítat s vášnivou kritikou. Jedině v polemikách, které si na nic nehrají, může nestranný čtenář nalézt pravdu.

Updated.

26 komentářů:

  1. Vazeny pane Peters, muzete prosim prelozit, co je to koncilium abendi? To je nejaka vecerni schuze nebo co?

    Jinak s vasim zamerem mazat antisemity ze Sprchy plne souhlasim, je to banda nacistum na nasem sionistickem serveru nema co delat. Ja jsem byl ze Sprchy dokonce vyhozen, protoze jsem Zid.

    OdpovědětVymazat
  2. Petersi, kde sakra jste? Na nasem blogu lynchuji Zidy a vy tomu jen prihlizite? Ja bych toho nacka zmrskal sam, ale bohuzel nemam moznost zde mrcharit.

    Tento tzv. "Petr" je ve skutecnosti Trodas ze Zvedavce, spolu s Nohejlem/Michaelou a googlem/magnem maximem hlavni strujce fasismu na Sprse.

    OdpovědětVymazat
  3. No,pan gogo neni nejaky horlivy sionista, ale aspon nam neprekazi v usili o zaplaceni reparaci za holokaust. Zato sprsi triumvirat Nohejl, google a Trodas, to jsou nebezpecni antisemite. K nim bych pridal jeste Vodnika to je takova ves v nasem kozise zde. Doufam, ze to tu Peters zde co nejdrive poradne zamete.

    OdpovědětVymazat
  4. Inu blog není časopis, p. Zemane.

    OdpovědětVymazat
  5. Pan Zeman ma ale pravdu, vetsina vasich pahejlu je o nicem a pouze prekazi diskuzi. kdo se ma potom v tom zmatku orientovat?

    Asi budu opravdu muset opravit Kvetinu, aby lidi chodili diskutovat tam. Zda se, ze jim vadi slashova tematika, homofobie jde casto ruku v ruce s antisemitismem.

    OdpovědětVymazat
  6. Vzhledem k tomu, že na tomto blogu mám neformální autoritu, domnívám se, že ho lze považovat na názor celého tohoto blogu.

    OdpovědětVymazat
  7. Vazeny pane Peters, ja se od neoficialniho nazoru blogu oficialne distancuji. Kdyz se perou dva antisemite, jako je to v pripade hrebce, co zvladne dve Cinanky ve Sprse a hadky na blogu, a sileneho frajtra v jezdeckych holinkach, Zid se smeje a povzbuzuje je. Kdyby se pral Goebbels s Goeringem, taky by jste jednomu fandil?

    OdpovědětVymazat
  8. Pane Peters, to si nechate nadavat od smrduteho, neobrezaneho narcisistniho antisemity jako je magnus "Predkozka" maximus? Honem toho socialniho idiota nekdo vymazte, to je PUCH!!!!

    OdpovědětVymazat
  9. ad Magnus. Díky za zajímavý názor. Odpověď je na celý článek, tak si snad někdy najdu čas.

    OdpovědětVymazat
  10. Nezlobte se na me, tzv. Petre, ale o Predkozkovi vubec nehodlam diskutovat. To je naprosty satanas, ryzi zlo, pred kterym si kazdy slusny Zid musi odplivnout. Dejte si pozor, s kym se spolcujete, nebo vas Selma strhne ssebou do pekel.

    OdpovědětVymazat
  11. Vazeny pane tzv. Petr, Predkozka je neobrezany wannabe. Az zase budete priste v prokopskem udoli, zahrajte si "show me yours I'll show you mine" a uvidite. To samo o sobe by az tak tolik nevadilo, kazdy neni dokonaly a mohl by treba nekde u vchodu do Knessetu podavat klobouky, nebo nam cistit boty.

    Mnohem vetsi problem je, ze on je anti-Krist. Kamaradit muzete s kym chcete, vsak si pak muzete stezovat jen na sebe, az prijde Armaggedon a vy se s Predkozkou budete varit v jednom kotli.

    OdpovědětVymazat
  12. Kdepak legpress pane Petr, ja hraju ping-pong. Jsem prebornikem Israele v kategorii do devadesati let. Jenze za dva roky postoupim do kategoriee do 100 let a tam je jeden lepsi, takze budu asi druhy.

    OdpovědětVymazat
  13. Predkozko, ne ze bych chtel ztracet cas seriosni debatou s chacharem se socialnim kvocientem houpaciho kone, ale dam ti nabidku - dej mi svou adresu a ja az prijedu do Prahy, tak te obrezu. Pak ti udelam z predkozky elegantni stinitko na lampicku.

    OdpovědětVymazat
  14. Podle mne je účast některých debatérů kvalitě blogu naprosto nepřínosná (andyo, anonymous, pohraničník) a u dalších je tento přínos zatím infinitesimální (petr), ale to je jen můj názor, který by neměl vést k tomu, že bych je někdo měl omezovat v jejich (patrně) kompulsivní psavosti.

    Mám na to, že i nadále by se měly mazat jen osobní útoky, ostatní bych velkoryse ponechal v naději, že třeba i oni něčím cenným přispějí.

    OdpovědětVymazat
  15. Souhlas s Neználkem a Kreutzfeldem. Neználek správně usoudil, že na větu "Zase pindáš nesmysly" není třeba celý článek. Kreutzfeld dobře odhadl Mamlasovu sociální inteligenci, možná ji dokonce přecenil. MM, káže Petersovi, nevědomky definoval sebe sama: “Hranice mate definovane okolim, kam ono nesaha, ale uvnitr hranic, tam kde mate byt vy , neni nic.“. Rovněž si myslím, že každý slušný žid si nad takovým šábesbojem uplivne.

    OdpovědětVymazat
  16. Myslím, že nulová informační hodnota nemusí být důvodem k mazání příspěvku. Ale Mamlasův komentář pod článkem o Restauraci fašismu už jsem smazal a ten zde výše zachránil Peters tím, když napsal, že ho považuje za zajímavý. Jinak bych bezpochyby vyhověl panu Kreutzfeldovi a tyto urážlivé Předkožkovy skřeky rovněž zlikvidoval.

    OdpovědětVymazat
  17. Obávám se, milá andyon, že jste mne opět intelektuálně neoslovila, jako ostatně doposud nikdy. Neočekávám, že bych já oslovoval vás, můžeme tedy snad existovat paralelně, vzájemně se neurážejíce a pokud možno spolu neinterferujíce.

    Že jsem vás zařadit mezi ty absolutně nepřínosné, je moje subjektivní hodnocení, které opravdu, ale opravdu nikomu nevnucuji, přestože na něm trvám.

    OdpovědětVymazat
  18. A z jakého důvodu zde někdo musí tyto urážky poslouchat a nechávat je tu dokud nezmizí? Tak je tomu na nemoderovaných (NP) nebo pseudomoderovaných (Sprcha) serverech. Tady ne.

    Andy, pokud si já beru Tvůj nick do huby, pak pouze v odpověď na Tvé pomluvy, ať zde nebo na Psu. Nikdy s tím nezačínám sám od sebe, tak důležitá pro mě zas nejsi, fakt ne...

    OdpovědětVymazat
  19. Rád bych se zeptal, zda je nutné jakékoliv komentáře mazat.

    Domnívám se, že je, protože když se ponechají i sprosté osobní útoky, budou diskuse velmi záhy připomínat stěnu veřejných záchodků a postupně většinu diskutujících odpudí.

    Podobně jsem anonymousovi smazal příspěvky, kde mi začal tykat, protože mám za to, že nejsme v Jáchymově a on není dozorce a já mukl, tudíž tento druh intimity nevítám a je mi protivný.

    Vždy je samozřejmě potřeba vážit, co je přípustné a co už je za tou mezí slušnosti, kterou zde chceme prosazovat jako normu.

    OdpovědětVymazat
  20. Souhlasím a řadím vás do kategorie osobních ignorantů.

    OdpovědětVymazat
  21. Jako poslední štiplavou poznámku před startem vzájemné ignorance dodávám, že člověk, který píše "jsi si" místo "sis", má možná nezměrné životní zkušenosti, nedostatek elementárního vzdělání však nezakryje.

    OdpovědětVymazat
  22. Typická boutrosovská nestydatost, Andy: ty se žádným útokům nebráníš! Nevím, jak je tomu v případě ostatních, ale já už velmi dlouho čelím tvým pomluvám z antisemitismu, které sice nikdy nedokážeš, ale poloopům jako Sowfiw nebo J.A.Ronovský to stačí, k tomu se přidá pár dalších povalečů bez vlastního názoru, a za nějaký čas to skučí na Psu celý ohavný chór. Kde bereš tu nestydatost tvrdit, že se "jen bráníš útokům"?

    Věru by mě vzájemné ignorování potěšilo mnohem víc než nekonečné "žertíky" o SS-manech, popírání či schvalování holokaustu, příp. fundamentalistickém terorismu...

    OdpovědětVymazat
  23. Starší novinky naleznete v archívu

    A to jsem napsal? Kde??

    OdpovědětVymazat
  24. Inu, "starší novinky" je určitá stylistická neobratnost, zatímco za "jsi si" nebo "jsi se" se propadá ve třetí třídě.

    Poukazovat na chyby v Iuridictu, které evidentně vznikly nikoli neznalostí a nevědomostí, ale nedopatřením, je hodno Vaší velikosti. Za upozornění na chyby přirozeně děkuji, ale ještě raději bych byl, kdybyste je příště přímo opravila.

    Presidenta snad ještě pravidla připouštějí; budu samozřejmě psát i tvary, které připouštěny nejsou, pokud si budu myslet, že jsou vhodné.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>