24. května 2006

Ivanyuska durachok...

Frantisek Fuka, mistni jednicka postavajici pred vycepnou ceskeho internetu se snazi udelat si jmeno na anglicky mluvicim internetu tim, ze opakovane pise o mne, nazyva mne picou a dokonce pripojuje obrazky. A to prosim vsechno navzdory memu pratelskemu chovani vuci nemu. Je to neco jako soucasny standard ceskeho internetu - chovat se jako necivilizovany dobytek? Vidime to v posledni dobe prilis casto, od Cinika, Berena a podobnych troubu az po Fuku, ktereho jsem az do nedavna povazoval za temer normalniho. Je to moje chyba, velice se za nic stydim.

Vyrazne Fukovy moudrosti lze videt na http://fuxoft.blogspot.com a clanek, ktery mne znechul je Do androids dream of screensavers? (Plus Hedvicek)

6 komentářů:

  1. Zaprve, cunt neni pica, nybrz kunda. Zadruhe, nenazval jsem te timto slovem, pouze jsem teoretizoval na tema, ze by to nejstrucneji a nejlepe vystihovalo tvou osobnost, ale ze to radeji nepouziji, protoze je to malo informativni. Prekvapuje me, ze takovy ostrileny diskuter a politicky komentator jako ty nechape tento jemny rozdil, branici ti v tom, abys me uspesne zaloval.

    Ale jeste vcera jsi mi posilal kamaradsky (nevyzadany) mail a ted tohle...?

    OdpovědětVymazat
  2. Prave proto, ze jsem ti jeste vcera posilal kamaradsky nevyzadany email a ted tohle! A nemam v umyslu te zalovat, coz je zrejme popularni v te vazi rychlo-kvasene civilizaci. Jen se porad branim si tomu, sam sobe priznat, kolik je u vas neuveritelnych hnupu a primitivu. Asi jsem si vas Cechy dlouhou nepritomnosti prilis zidealizoval. A u tebe osobne jsem doufal, ze treba nebudes az tak tuplovany Cech. A zklamani obvykle mrzi.

    OdpovědětVymazat
  3. A "ted" tohle? Vsiml sis data v tom blogu? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vsiml - tim to ma byt promlceno? Jako to bylo driv a ted uz ne?

    OdpovědětVymazat
  5. Ale kdepak. Pokud jsi mi "jeste vcera posilal kamaradsky e-mail", tak je to pouze tvuj problem, protoze za kundu jsem te mel uz dlouho predtim, netajil jsem se tim a uz dlouho predtim jsem o tom blogoval, kapisto?

    OdpovědětVymazat
  6. Asi te moc lidi necte, morone, protoze jsem o tvych nazorech driv nikdy neslysel - az ted. I kdyz jsem zcela jasne o nic neprisel. Jak pravil ten indiansky nacelnik co zapichl ostep do zeme v druhem dilu Vinnetoua: "Boj!"

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>