16. května 2006

Soutěž o novou adresu tohoto blogu

Jak známo, tento blog má dosti nevhodnou adresu: http://wikipedie.blogspot.com. Vyhlašuji proto soutěž na jeho novou adresu s tím, že pokud Blogger umožní snadnou portaci všech článků, tento blog by se na ní přesunul. Na této by zůstalo pouze přesměrování.

32 komentářů:

  1. Díky! Zajímavé, ale přijde mi to příliš obecné.

    OdpovědětVymazat
  2. To zní dobře, ale je to zbytečně moc provokativní.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja bych navrhoval

    svobodna-sprcha.blogger.com nebo

    velky-zion.blogger.com

    Pak bych sem s okamzitou platnosti zakazal pristup googlovi a Nohejlovi z nesvobodne Sprchy. Jsou to Lukasenkove ceskeho internetu, to by jste jako i-Hucin mel pochopit.

    Pomatene pany Hedvicka a Petra bych zde nechal, to jsou dukazy nekonecne svobody, tolerance a spravedlnosti na tomto blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Velky Zion neni zadny odborarsky server pane Max.

    OdpovědětVymazat
  5. Po dlouhé době opět jednou souhlasím s Andy, její návrh se mi líbí nejvíc.

    Pane Kreutzfelde, na "Velký Zion" si přejmenujte Vaši "Květinu". Ale já jednou navrhl jméno správního orgánu "Sanhedrin" a dodnes mě za to Bůh trestá v podobě štvavého obviňování z antisemitismu z jedovatých hub fanatických judeofilů a bezohledných sionistů.

    OdpovědětVymazat
  6. Pane Vodniku, ja uz jsem jednou kvalitni sionisticky server provozoval, jmenoval se Kreutzfeldova Vrba. Byl jsem vsak za tuto opovazlivost zdiskriminovan na Vrbe a nakonec mi tam hackeri vyvesili holokaustove vtipy. Nemam zadne dukazy, ale muj vnitrni pocit mi rika, ze to byl bud pan Juchelka, nebo google s Nohejlem.

    OdpovědětVymazat
  7. Co to má znamenat, pane Kreutzfelde? Chcete snad říct, že posláním "Květiny" není být "kvalitním sionistickým serverem"? Chcete tam snad poskytnout tribunu Nohejlovi a googlovi, který se nám zde rozpovídal pod pseudonymem "magnus maximus" u vedlejšího článku? (zatím je zde jeho žvanění benevolentně tolerováno, ale jeho výzvy, abych to zkusil smazat, mě lákají, neboť bych rád věděl, do jaké míry je pro googla klid relativní pojem :-)))

    OdpovědětVymazat
  8. Že by Ti šlo právě o tohle?? ;-))) Auvajvaj...

    OdpovědětVymazat
  9. Vodniku, tez jsem hledal jak vymazat googla/magnus marxismus a zatim jsem na to neprisel. Jestli to vite, vymazte ho. Je mi jeste odpornejsi nez vy, tak se rad podivam, jak se dva antisemite porvou. Tez bych chtel videt tu relativitu pojmu klid. Jak rika pan Korensky, znamy sionista, "vetsi pes mrda." A google je tady bez klanu takovy ratlik, stekajici vysokym pronikavym hlaskem, tak se ho nebojte.

    OdpovědětVymazat
  10. Já se googla nebojím ani tady, ani na Zvědavci ani na Sprše, jen s ním, jak bych to řekl, nevyhledávám komunikaci. Já se teď bojím spíš Andy, která zde veřejně vyjádřila touhu mě ruče obřezat :-((

    Když jste zaregistrován, pane Kreutzfelde, tak máte u každého komentáře ikonku: takový odpadní kontejnerek. Na ten když si kliknete, objeví se Vám onen komentář s nabídkou "Deletre comment" nebo "Cancel" Kliknete na "Delete comment, ale ještě před tím si zaklikněte v okýnku pod tím "Remove forever", jinak to budete gumovat na dvakrát.

    Jestli je Vám google ještě odpornější než já, tak Vás nechci připravit o tu rozkoš, jako ho zmizíkujete vlastní rukou...

    OdpovědětVymazat
  11. Ano. Chceš mě obřezat. A chceš a chceš a chceš! A při první příležitosti to napíšu na Psa. Ta touha z tebe čouhá jako sláma ze starého kanape.

    OdpovědětVymazat
  12. Nechceš, Andy, raději obřezat Boutrose? Podle jeho hloupých kydů mám pocit, že mi tu čest závidí...

    OdpovědětVymazat
  13. Pane Vodnik, ja tam tu ikonku popelnice u cizich komentaru nemam, ani kdyz jsem zaregistrovan. Na Kvetine ji ale mam. Zrejme me pan Peters diskriminuje, prave pro tento pripad, ze bych chtel mazat antisemitske komentare.

    OdpovědětVymazat
  14. Aha. Mě za to chceš čapnout (a říznout), kdežto Boutros je kamarád...

    (to mi vždycky říkaly holky, když mi nechtěly dát: "Víš, já tě mám ráda, ale jako kamaráda" - což znamenalo: "Zapomeň na to, frajere!")

    OdpovědětVymazat
  15. Pane Kreutzfelde, takové antisemitské rozdělování kollaborujících kontributorů je na pováženou a silně pochybuji o tom, že by s Vámi p. Peters tímto způsobem vyjebal, protože jste Žid; to by bylo možné u mě, googla nebo Nohejla. Dnes je patrně nepřítomen, zeptám se ho mailem.

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to jo, Andy, na čepici mi můžeš vokrájet co se ti zlíbí, ale až to na tebe zas přijde (myslím ta touha "čapnout a říznout"), tak zkus radši někoho jinýho...(co třeba google/mamlas? konečně by z něj byl fakt žid!...)

    OdpovědětVymazat
  17. Snad co jsem živ jsem neměl potřebu udělat narážku nebo vtip na velikost něčího přirození. Naopak ti, kteří tak činili, tím vždy něco kompensovali: buď vlastní rozměr nebo jiný (sexuální) problém. Ale je fakt, že mezi inženýry jsem se nikdy nepohyboval, tam se smějí opravdu jiným věcem (viz Boutrosovy veselé veršíky).

    Čím to, že Boutros na sebe vždy něco vyžvaní: nejprve jméno Stworovi, pak rozvod, teď tohle...

    OdpovědětVymazat
  18. BTW, moje "Vymáčkni se" platilo Andy. Tvoje vtipy o nanotechnologii zas tak jinotajné nebyly, ale v první instanci mi nepřišlo nutné na takovou stupiditu vůbec reagovat.

    OdpovědětVymazat
  19. "čoveče, když tak nad tím přemýšlím, že mne to napadlo v souvislosti zrovna s tebou, jestli to nebudou náááhodou nějaký asociace:)"
    Jaké asociace, s čím, proč v souvislosti se mnou atd.... Děkuji za odpověď (to abych napravil to neslušné "vymáčkni se")

    OdpovědětVymazat
  20. Jestli to mělo být vysvětlení, Andy, tak je mi líto, ale nic jsem z toho nepochopil.

    O demagogickém lhaní na Psu bych být tebou raději mlčel...:-((

    OdpovědětVymazat
  21. Alexi, oni budou mít možná blízko k sobě, ti dva. Ale ať Boutros měří čuráky beta a gama samcům u nich v kleci, možná tím třeba Prokopa pobaví, já už do jahujského stáda nepatřím a zde tyto jeho poznámky neslouží k upevnění jeho alfa posice, nýbrž jako smutné svědectví jeho úrovně. BTW havajská košile, zlatý řetěz a mercedes cabriolet byla skvostná charakteristika! :-)) - přidal bych brýle zrcadlovky a otravně nahlas řvoucí autorádio.

    Ad příspěvek Andy: "čurák" mi vadí míň než její příslovečná demagogie a povyk o antisemitismu.

    OdpovědětVymazat
  22. Dneska jsi , Andy, podobné enigma jako druhdy JN ze Sprchy: pořád nemám šajna, o čem to vlastně píšeš. Na můj dotaz jsi mi prostě a stručně neodpověděla, zato se dozvídám, že jsem se "proflákl" (??). Buď mi, prosím Tě, odpověz, normálně a bez orákulí, nebo mi na rovinu napiš, že mi odpovědět nehodláš. Takhle jsi jako Michaela, která "odpověděla" Táborskému na Sprše tak, že za ní odpovídali ještě čtyři další (a Michaela se 2 dny divila, že jsem jí dal špatnou známku, protože Táborskému žádnou odpověď - navzdory oznámení - nedala)

    OdpovědětVymazat
  23. To sice ne, ale za to, že se vyhýbáš normální odpovědi na normální otázku, ano.

    OdpovědětVymazat
  24. Maně mi, při četbě této diskuse, vytanul na mysli citát z doby Strany mírného pokroku v mezích zákona: "Kuděj, voni nás nuděj, až se vykecaj, tak nás vzbuděj!"

    OdpovědětVymazat
  25. hm, na tu právní wikipedii jsem se těšila jak malej jarda, ale nic se tam neděje, patrona to asi přestalo bavit.

    Co Vám brání, abyste přispěla svými pozoruhodnými vědomostmi z oboru sama?

    OdpovědětVymazat
  26. Neználku, to je od nešťastného inženýra pouhý plagiát stylu studií mých a Von Schimmelmannových. Zato Váš postřeh o ušních boltcích se zdá relevantní a s prof. Von Schimmelmannem promyslíme výzkum signifikantnosti této proměnné.

    OdpovědětVymazat
  27. Jen komentujte, ctěná kolegyně, a možná byste také mohla svými exkrecemi poctit Květinu - blogger Leon prý ji potřebuje vydatně pohnojit.

    OdpovědětVymazat
  28. Jen pioste pani Andy, myslenka sionismu je dulezita. Nevite, ze Zide jsou navic vetsinou feministe? Pro me je dulezitejsi, abyste mela zahalene vlasy a kostynek sz krimplenu, ne kdo myje nadobi.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>