30. května 2006

Co mazat?

Můj článek Consilium abeundi vyvolal přímo orgie trollingu. Příčinou byly věty: "Nejsou zde vítáni trollové. Petrovi, Maxovi Von vulgo Anonymousi a Pohraničníkovi tímto dávám consilium abeundi. Jejich příspěvky nemají žádnou hodnotu, často je jedná o pouhé tapetování či krádež cizích textů. Od nynějška proto budou zvýšenou měrou mazány." Zdá se, že upozornění o mazání nebylo dobře pochopeno. Oč mi šlo?

Tento blog je už poměrně velký. Každý den na něm přibyde poměrně dost textu. Cílem přitom není nějaká volná diskusse, k tomu slouží diskussní fora, jako je Klub Okoun, Mageo (MAmedia II) či BlaBla. (Sprchu jako žumpu pouze pro zvané nepočítám.) Cílem je upozorňovat na zajímavé texty, názory či jiné prameny. Pokud tento blog zaplaví trolling, cíl nebude naplněn. Nechci, aby nekvalitní texty AndyOn vyhnaly Tomáše Pecinu. Nechci, aby nekvalitní Petrovy texty vyhnaly Alexe Juchelku. Nechci, aby nekvalitní Pohraničníkovy texty vyhnaly mM. AndyOn a jí podobným doporučuji, aby odsud odešli, jsou zde personae non gratae. To znamená, že jejich texty může mazat každý, kdo k tomu má práva volně mazat. Není jich žádná škoda, nepřinášejí žádnou přidanou hodnotu. A oněm trollům znovu doporučuji server Sprcha. Ta bez nich chcípá, tam jejich agresi a provokace ocení. Mohou si zkusit i flooding (tapetování), tedy opakované postovaní toho samého příspěvku. Sprcha bere všechno, i tapetování.

10 komentářů:

  1. Protože s výjimkou Pohraničníka všichni trollové přicházejí ze Sprchy. Nemyslím, že je to pouhá náhoda, a rovněž si nemyslím, že je pouhá náhoda, že nechtějí pochopit, že tento blog není určen pro ně, že pro ně je určena Sprcha.

    Však Vám zrovna nikdy nenadává, i když některé Vaše příspěvky lze za flame bait s klidem považovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Sprcha je komunisticka zumpa - a muzete mne citovat, voresi.

    OdpovědětVymazat
  3. Inu, zřejmě proto, že Vaše diagnosa je falešná.

    OdpovědětVymazat
  4. Zas tak jasné to není. Já si myslím, podobně jako pan Kreutzfeld, že to nejhorší, co se tu vyskytlo, jsou nečitelné skřeky Mamlase "Předkožky" Maxima. Jeho poslední komentář jsem nevymazal pouze proto, že Vy ho stále šanujete a z neznámého důvodu považujete nikoli za trolla nýbrž za přínosného diskutovatele. To, že Mamlas přichází rovněž ze Sprchy, ovšem jistě také nebude náhoda...;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Brzy napíšu celý článek. Vydržte!

    OdpovědětVymazat
  6. Pane Peters, ja s Vami naprosto souhlasim ohledne mazani. K tomu, aby byla kvalitni debata, je treba trolly mazat, zvlast kdyz jde o trolly antisemitske.

    Prave s vami nesouhlasim ohledne seznamu nepratel. Napriklad na seznam bych vedle Predkozky musel zaradit i pana Vodnika, i kdyz tomu bych v zajmu realpolitik byl ochoten dat chanci.

    Pokud se nedohodneme na seznamu nepratel, bylo by mozna dobre zde zavest nejaky demokratictejsi mechanism, treba znamkovani.

    Jelikoz pani Andy je vedle panu maxe a Hedvicka mym snad jedinym sionistickym spojencem zde, tak jsem proti jejich mazani.

    Znovu opakuji, ze na Kvetine se nikdo nemaze, pouze prispevky, ktere maji nejaky vztah k autenticke realite.

    OdpovědětVymazat
  7. Vyhledávání tady přeci je. Vedle tlačítka Search this blog.

    OdpovědětVymazat
  8. Vy si zase delate legraci pane Zemane, ale ono to nakonec skonci tak, ze se vsichni sejdeme na Kvetine. Ale to bude az pote, co bude mit kazdy vlastni blog, na kterem bude vsechny mazat.

    OdpovědětVymazat
  9. Je to vlastně Google, omezený na tento blog.

    OdpovědětVymazat
  10. Co naděláte. Používejte tedy raději Google přímo.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>