7. ledna 2009

Svědectví Pavlíny Reš

Vyvrací nechutné israelské desinformace: "Takže se odvažuji tvrdit, že ono prohlášení že strany Izraele je záměrná lež a že jejich akce jsou v tuhle chvíli vražděním a záměrnou likvidací Palestinců v Gaze." (ostatní její texty):

"Všichni chtěli vědět, proč se naši politici s takovou urputností neustále zastávají Izraelců i přesto, ze na vlastní oči vidí, jaký masakr se právě odehrává a kolik nespravedlnosti se páchá na civilním obyvatelstvu. Doufám, že jednoho dne dostanu příležitost s některým z nich si alespoň popovídat, a dozvědět se tak možná něco, co nevím, co je příčinou tak silných sympatií k těm, kdo povolí a provádí něco tak hrozného, co jsem mohla spatřit na vlastní oči."

19 komentářů:

  1. "Lidé v Gaze, zejména ti, kterým už nezbylo skutečně nic jiného než vyhledat přístřešek v našich školách nebo skladištích a vyčkávat na rozhodnutí osudu, by kohokoliv, kdo by se k nim s nějakou raketou byť přiblížil, zabili holýma rukama. (Rešová)"


    Je-li toto UŽ KONEČNĚ pravda, pak se izraelská strategie i taktika ukázala jako dokonale funkční. Ještě je třeba pokračovat v ofenzivě tak dlouho, dokud všichni v okruhu sta kilometrů od hranic Izraele nezblednou hrůzou, když uslyší ta dvě slova: MEDINAT ISRAEL.

    OdpovědětVymazat
  2. Obávám se, Filipe, že do podobných úkrytů prchají pouze slabí a bezmocní, které slušné státy ochraňují. Bezbožní ruští kolonisté evidentně slušní nejsou.

    Nebo si snad myslíte, že bojovníci Elánu se skrývají ve školách? Kdo asi odpaluje ty rakety?

    OdpovědětVymazat
  3. Ad "ruští kolonisté": nemám tomu, doufám, rozumět tak, že se snažíte připsat Rusům zločiny Israelců? Nebo jsou pro Vás čečenské gangy také "Rusové"?

    OdpovědětVymazat
  4. Píšu o ruských kolonistech, nikoliv o současných občanech Ruska. Kdybyste si kliknul na odkaz, dostal byste vysvětlení.

    OdpovědětVymazat
  5. Jenže to je jako psát o českých cikánech, hrnoucích se do Kanady, jako o "českých přistěhovalcích".

    OdpovědětVymazat
  6. Zkuste se pro zajímavost podívat na diskusi pod tím článkem v Mladé frontě. Podporuje to mé tvrzení, že v České republice kapitalistická propaganda přechází do své fašistické fáze.

    OdpovědětVymazat
  7. Vy se tu s tím Filipem Sklenářem bavíte jako s normálním člověkem, je mu nutno jasně říci, že je zrůda.

    OdpovědětVymazat
  8. "...je mu nutno jasně říci, že je zrůda..."

    Souhlas.

    OdpovědětVymazat
  9. Je to tak, přátelé. Ta hodnotová dezorientace je u nás prostě faktem. Nepřekvapuje mě to u Vodníka, protože křesťanští fundamentalisté a fandové mají k islámským teroristům mnohem blíže, než by se mohlo zdát, a jejich program je v zásadě totožný, liší se jen počtem manželek. Je prostě šílené, že se musí opakovat pořád dokola: Izrael je moderní západní demokracie a bojují proti němu všehoschopní barbaři a idiotské diktatury, jako je Írán.

    OdpovědětVymazat
  10. Nespěchejte tak, pane Sklenáři!! Rovnítko mezi tradiční křesťany a terroristy zatím nedávají ani Vámi milovaní sionisté a jim poplatní evropští a američtí potentáti! To teprv přijde a budou nás za to zavírat. Vy jste zatím o krok napřed, tak brzděte, aby Vás Vaši vůdcové nesekli přes prsty, neboť pssst! to se zatím nesmí prozrazovat!

    OdpovědětVymazat
  11. Je-li toto UŽ KONEČNĚ pravda, pak se izraelská strategie i taktika ukázala jako dokonale funkční.

    Nevím, jestli si děláte srandu, nebo jste opravdu tak dokonale indoktrinovaný, že s vámi nehne ani vraždění bezbranných po stovkách. Prostě takový Pavlík Morozov sionismu.

    Izrael je moderní západní demokracie a bojují proti němu všehoschopní barbaři a idiotské diktatury, jako je Írán.

    Ano, a to je důvod proč může Izrael neomezeně vraždit civilisty.

    Je mi z vašich názoru špatně, nemá cenu to dál rozmazávat.

    OdpovědětVymazat
  12. Mými vůdci myslíte mé bratry z Veliké lóže Národ č. 1? Nebo mé nadřízené z agentury Mossadu? A nejsem já nakonec ve skutečnosti agent jezuitský?

    Nebuďte směšný, Vodníku. Stačí si porovnat program libovolné skupiny islámských teroristů s libovolnou skupinou "tradičních křesťanů" a máme jasno: čert jako čert.

    Nepotřebuji k tomu žádné instrukce od generality řádu, ani z Tel-Avivu (jsem dvojí agent). Od nich čerpám (spěchám s tím ven dříve, než mě odhalíte vy) pouze dolarovou podporu na své švýcarské konto. Naším skutečným cílem je převzetí moci na světě Velkým Orientem. Sionisty k tomu pouze zneužíváme.

    OdpovědětVymazat
  13. Patrně se považujete za vtipného, ale já Vás vidím jako příznivce a obhájce vrahů.

    OdpovědětVymazat
  14. Omyl. Já jsem pouze obhájce řádné spravedlnosti. Obhájcem hromadných vrahů jste vy sám, Vodníku. Vždyť jste to sám psal jinde, že si přejete, aby teroristé začali vyhazovat do vzduchu české děti a školní autobusy jako spravedlivý trest za izraelskou politiku.

    OdpovědětVymazat
  15. Nikde jsem nic takového nenapsal. Na podobné lháře a manipulátory jsem zvyklý už dávno! Naopak, každý nezaujatý čtenář si přečte Váš první příspěvek a je mu jasné, kdo tu hájí vrahy dětí.

    OdpovědětVymazat
  16. Nekecejte, Vodníku. Řekl jste, že Palestinci mají právo vyhazovat české děti do povětří jako pomstu za izraelskou protiteroristickou ofenzivu. Patříte skutečně do vězení.

    OdpovědětVymazat
  17. NIKDY a NIKDE jsem neřekl, že na to mají právo! Jste lhář a pomlouvač a já očekávám Vaši omluvu!

    OdpovědětVymazat
  18. Neočekávejte nemožné. Tihle komsomolci, co ve čtyřicátym vstupovali do SS, v padesátym rozkulačovali, v šedesátym demokratizovali a v sedmdesátym normalizovali, aby v osmdesátm mohli "uvolňovat" a v devadesátym privatizovat .. sou prostě furt stejný.

    OdpovědětVymazat
  19. Vymazal jsem příspěvek, který byl zřejmě trollingem. Dotyčný navíc ani nepochopil jasný pokyn: "Slouží k tomu např. volba Zvolte si identitu / Název/Adresa URL, kde do kolonky "Název" vypíšete své jméno / přezdívku."

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>