8. ledna 2009

Mizení zábran pokračuje

Se stoupající neudržitelností israelského přístupu k problému se stupňují orgie sionistických ideologů za hranice únosnosti. Co se dnes děje na Psu překonává IMHO dosud vše, co jsme se tam dosud dočetli. Běsnění Neffounovy sionské sekty nabývá na bizzarnosti. Sám jsem přispěl jako první (nesouhlasem s applikací Bonhoefferova citátu na dnešní stát Israel) a byl vzápětí zabannován, s obligátním vysvětlením o nepřijatelnosti mých příspěvků. Zajímalo by mne, zda tentýž osud postihl také onoho pomlouvačského prolhaného trolla, po jehož potrestání volá diskutující "Thyronx".

Mělo by to pro nás pro všechny být důkladnou přípravou na příští časy: censoři jsou nesmrtelným lidským druhem, poslušně otročícím za úplatu mocným jakékoli barvy. Sám Neff je toho dokonalou demonstrací. Jak vidno, s takovými athlety demokracie si pak Moc může dovolit i sebeblbější propagandu: AndyO nebo Filip Sklenář jí uvěří a ostatní budou umlčeni. Jen by se pak ti, kteří si dělají nějaké iluse o své intelligenci, neměli divit!

29 komentářů:

  1. Nepochybně. Byl jsem zablokován už před Vánoci a nemohl tam psát. Po návratu z prázdnin jsem zjistil, že tam psát můžu (asi se mi zase změnila IP), napsal tento kommentář a vzápětí byl opět zablokován. Jak by sis to vysvětlil Ty?

    OdpovědětVymazat
  2. Já o tom nepochybuji, jen by mě trochu překvapilo, kdybys byl zabanován za ten konkrétní komentář...

    OdpovědětVymazat
  3. Spíš za to, že jsem Vodník... Ale ta debata tam dnes, to je něco jen pro silné nervy!

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že je třeba zdůraznit, že autor Vodník schvaluje a podporuje terorismus v nejhrubší podobě...

    "Až nějaká radikálnější odnož Sdružení palestinských studentů v ČR vyhodí do luftu první autobus plný českých dětí a hasiči budou zbytky těch spratků sbírat v okruhu půl kilometru, bude to jejich pomsta za tu nemravnou podporu současného israelského chování v Gaze, kterou mu vyjadřuje česká vláda, zvolená ve svobodných volbách. (napsal: Vodník)"

    OdpovědětVymazat
  5. Vy v tom mém textu někde čtete SCHVALOVÁNÍ?? Soudný čtenář ho tam vidět nemůže; pouze někdo, kdo má od medií vypláchnutý mozek ke sterilitě. Zapomněl jste ovšem dodat, že obludná první část toho kommentáře je zkopírovaný citát od Vás.

    OdpovědětVymazat
  6. Panove, vy byste meli byt v Rolling Stones, uz leta hrajete jednu a tu samou pisnicku a porad se u toho rozpalite jako kdyz Vam bylo 20.

    Mrtvym ani zivym nepomuzete, ani v Gaze, ani v Darfuru, Kongu nebo Severni Ugande ani obetem malarie, kde je obeti radove stokrat i tisickrat vic, akorat si zas roztrhate obcanky a vysoky krevni tlak ma navic spatny vliv na erekci.

    Leon Kreutzfeld

    OdpovědětVymazat
  7. Filip Sklenář: Žádné násilí neospravedlňuje teroristický útok (v tom smyslu jak chápeme např. sebevražedný atentát vůči civilistům), ani morálně, ani právně.

    To ovšem neznamená, že ono násilí je v pořádku a že každá akce, která vyvolala reakci ve formě terorismu, je předem správná a dotyční by se nad sebou neměli zamyslet a hledat chyby i u sebe. Jak v případě islamistických útoků v Izraeli, tak v případě teroristických akcí, vyprovokovaných agresivní západní zahraniční politikou na Předním východě.

    OdpovědětVymazat
  8. Něčí politické cíle, národně emancipační snahy atd. jsou naprosto vedlejší. Problém se jmenuje (islámský) terorismus a ten musí být zlikvidován, i když to bude stát ještě pár tisíc životů.

    OdpovědětVymazat
  9. Ještě jednou. Jednat můžete s českým úřadem, ne s Hamásem, stejně jako nemělo cenu jednat s Hitlerem. Je to smutné, ale je to tak. Šibenice a děla jsou bohužel stále jedním z nepostradatelných instrumentů udržení civilizace. Jednou tomu tak nebude. Celý Hamás bude pozatýkán a odveden do nějaké léčebny, kde jim jejich bludy vymaže z hlavy sofistikovaná technika a stanou se z nich slušní lidé. Dnes bohužel není jiné řešení, než takové lidi, jako je Tálibán nebo Hamás, prostě zabíjet.

    OdpovědětVymazat
  10. Hammás je legálně zvolená politická strana.

    Víte, svět není černobílý. A podle toho, kam nekritický prosionismus a mise tam, kde nemáme co pohledávat Západ vedou, ve spojistosti s aktivitami umma-šílenců v Evropě, bych spíše sázel na to, že to bude Hammás a podobní, kdo bude naopak za chvíli
    mazat "naše bludy" z "našich hlav."

    Já si myslím, že do psychiatrických léčeben patří všichni mesianisté rovným dílem - islamisté, sionisti, komunisté, nacisté a neokonzervativci.

    OdpovědětVymazat
  11. Ad OS. Člověk, který má minimální kousek slušnosti si dá pozor na to, než někoho a něco srovná s NSDAP, i když u nás vám - na rozdíl od Německa - projde beztrestně i to, když s nacisty srovnáte třeba Židy. Takovými řetězci vystavujete vlastní vizitku sobě samému. To je zcela otevřená propagace nacismu, stavíte-li jej do řady s neokony a mne to nepřekvapuje.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak nám vysvětlete ten rozdíl v čem se od těch nácků lišíte, když holt nefunguje to že se to nesmí

    OdpovědětVymazat
  13. Terorismus je jen metoda. Kdyby muslimové zvolili jinou metodu prosazování svým zájmů, pořád to bude jen o zvolené metodě.

    Že pak skončí na oprávce za svou úchylku homosexuál Sklenář mě radost neudělá, jelikož tam budu jako odpůrce islámské vlády vedle něj.

    Představa, že Židé nám nějak pomohou se mi zdá poněkud naivní, zatím ve své většině prosazují židovský nacionalismus v Izreali a multikulturalismus a hájení Izraele v Evropě a dalších bílých oblastech.

    F.

    OdpovědětVymazat
  14. Židé nerovná se sionismus. Navíc sionismus není jednolité hnutí a má vícero frakcí, hnutí, názorových skupin.

    Z toho vyplývá, že srovnání sionistů s kýmkoli nemá nic společného s hodnocením Židů, protože Židé jsou etnická/náboženská skupina.

    Navíc jsem nic neřekl o srovnávání. Tím, že vícero skupin "deleguji" na psychiatrii (což byla nadto humorná nadsázka, btw. taky by vám větší smysl pro legraci neuškodil) neříkám, že jsou jedna jako druhá, ale pouze, že si co do fanatismu mohou podat ruce.

    OdpovědětVymazat
  15. Jak říkám, já osobně lituji, že u nás neplatí tytéž zákony jako v Německu, které by stíhaly pokusy tvrdit, že němečtí nacisté byli normální demokratická společnost, která zajišťovala svým občanům blahobyt, dodržovala mezinárodní smlouvy, zkrátka něco jako americká Konzervativní strana. Kdybychom byli v Německu, okamžitě bych na vás podal trestní oznámení za propagaci nacismu a zlehčování jeho zločinnosti, milý OS.

    OdpovědětVymazat
  16. Protože již moudrý Lao C věděl, že jde-li slušnost a soudnost do kytek, musí nastoupit zákon. A skutečně by bylo vhodné nějakým zákonem i u nás ošetřit, aby kde kdo při každé příležitosti takříkajíc nechcal na hroby těm 360 tisícům lidem, které jen u nás nacisté pomordovali za šest let.

    OdpovědětVymazat
  17. Ať byl nacistický režim jaký byl, o základní sociální jistoty obyvatel se na rozdíl od amerických republikánů staral. Mezinárodní dohody dodržoval nebo nedodržoval podle toho jak se mu to hodilo, v tom se od nich nelišil. Zůstalo po něm mnoho mrtvých, to ale nedává žádnému děržimordovi právo nás okřikovat a přikazovat nám co si smíme nebo nesmíme myslet.

    Jan

    OdpovědětVymazat
  18. No to se samozřejmě staral Egypt a Stalinův SSSR taky. Jistota není ideál. Máte-li jistotu nesvobody, ba co dím tyranie, jistotu toho, že vaším Vůdcem je nekritizovatelný psychopat, o jehož idiocii nesmíte hovořit, abyste se neocitl v koncentráku, o jistotách samozřejmě mluvit lze.

    OdpovědětVymazat
  19. Jenže to jsou věci, které na sobě nejsou tak úplně závislé - jsou režimy s různou mírou autoritativnosti, jsou režimy s různou mírou sociálních jistot, jsou politici více i méně psychopatičtí či dokonce zcela zdraví. Důležité je z ničeho nedělat posvátnou krávu, trestní zákoník ještě nikdy nevyřešil nic co by se týkalo filosofie či dějin.

    Proto je také nutné, aby bylo možno říci tam, kde např. postoje Adolfa Hitlera byly rozumné, že to tak bylo, aniž by to bylo zajímavé pro orgány činné v tom, do čeho jim nic není.

    Napadá mne např. skutečnost, že přestože chtěl válku (postoj velmi nerozumný), chtěl ji provádět tak, aby její dopad na vlastní civilní obyvatelstvo a především hospodářství byl co nejmenší (postoj rozumný), což ostře kontrastuje s tzv. válkou proti terorismu, která již z definice nemůže nikdy skončit a tím pádem je předem prohraná.

    OdpovědětVymazat
  20. To první vůbec nebudu komentovat, ale k tomu druhému. Terorismus samozřejmě lze výrazně omezit, když nebude mít podporu celých států. Takže válka s terorismem je válkou se státy podporujícími terorismus (například palestinská samospráva, Írán, Irák, Čečensko, dříve Libye - ta už dostala rozum, atd.)

    OdpovědětVymazat
  21. Zapomně jste na ten nejdůležitější, Spojené státy

    OdpovědětVymazat
  22. Tak to už je zase mateřská školka. Jdu si raději hrát.

    OdpovědětVymazat
  23. "americká Konzervativní strana"

    To bude asi nějaký omyl.

    AHL71

    OdpovědětVymazat
  24. ano, je. na jádru věci tohle upsání (výpadek, chce-li kdo) nemění nic.

    OdpovědětVymazat
  25. Vodníku, Neviditelný pes je jeden z mnoha blogů, nepříliš významný. Je to sice nejstarší český blog, ale to je tak všechno.

    Mezi diskutéry je asi největší česká sběř a správci jsou zaujatí. Nothing to write home about.

    OdpovědětVymazat
  26. Inu, Filip Sklenář mě na VAŠEM blogu křivě obvinil z toho, že schvaluji a podporuji terrorismus v nejhrubší podobě, a doposud se mi za toto nařčení neomluvil ani ho neodvolal. Tím nechci LW srovnávat s NP, ale nikde nejste v bezpečí před zaujatými trolly, snad s výjimkou Slepecké hole (tam ale moc nechodím, protože je to z velké části o právu).

    OdpovědětVymazat
  27. Stačí říci a takový "příspěvek" vymažu. Nemohu tušit, komu co vadí. Například Magnus Maximus může na mou adresu psát prakticky cokoliv a nevadí mi to.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>