2. června 2006

Drobná poznámka ke Kapitánovi

Jak každé malé dítě ví, na Žumpu nemám oprávnění psát. Nicméně, i kdybych to oprávnění měl, stejně bych na Žumpu nepsal, protože k tomu není žádný závažný důvod. Ten jsem měl pouze jednou (pomluvy mé osoby od Tomáše + rozhodnutí o jednom starém článku) a Klan mne za to tak seřval, že děkuji Bohu, že na Sprchu nic psát nemusím.

Kupodivu ho nepodpořil Petr Maule, který tak měl jednu ze svých světlých chvilek. Inu, utekla mu žena, tak se musí dobrat proč. To na p. Juchelku svést nemůže.

A děkuji Jezovci, že ignorantovi Gogovi vysvětlil, proč technicky na Žumpu psát nemohu. "Kamarád" Jezovec mi přidělil status anonyma, byť anonymem nejsem. :-) To jsou ta tvrdá fakta, která by měl být s to pochopit i technik Gogo, aby i u něj došlo ke vhledu a pochopení a nikoliv pouhému arbitrárnímu výběru názorové bižuterie ("měl jsem dojem, že Pajout kdysi psal něco v tom smyslu, že otevírá vrátka pro všechny"). Jak se jen mohlo stát, že i technik přijímá víru hlásanou jemu emocionálně blízkými autoritami?

0 – počet kommentářů:

Okomentovat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>